IPad4-specificaties

Inhoudsopgave:

IPad4-specificaties
IPad4-specificaties

Video: IPad4-specificaties

Video: IPad4-specificaties
Video: Полноценный честный обзор на iPad 4. Как показывает себя в 2019 году?! 2024, Mei
Anonim

Apple's iPad 4-tablet werd onthuld in oktober 2012. Op het moment van release had het apparaat de krachtigste functies in de iPad-reeks. Tot op heden gaat de release van het model door vanwege de functionele kenmerken, de relatief lage prijs en de stabiliteit van het werk.

IPad4-specificaties
IPad4-specificaties

Specificaties:

IPad 4 draait op het iOS-besturingssysteem. Aanvankelijk maakte het toestel gebruik van iOS 6, maar vandaag komt de tablet uit onder de besturing van een van de meest recente versies van iOS 7.1. Het toestel wordt aangedreven door de Apple A6X processor met een kloksnelheid van 1, 4 MHz en twee cores. De A6X werkt in combinatie met de PowerVR SGX 554 grafische subprocessor, die 4 kernen heeft, om complexe grafische afbeeldingen weer te geven en veeleisende grafische toepassingen uit te voeren.

Het toestel is verkrijgbaar in versies met 16, 32, 64 en 128 GB flashgeheugen, waarin films, muziek en foto's kunnen worden opgeslagen. Het scherm dat op het apparaat is geïnstalleerd, heeft een diagonaal van 9,7 inch met een resolutie van 2048x1536 op basis van een IPS-matrix. Tegelijkertijd biedt het scherm een pixeldichtheid van 264 ppi (dots per inch). De camera aan de voorkant van het toestel heeft een resolutie van 1,2 MP, terwijl de camera aan de achterkant foto's kan maken met een resolutie van 5 MP.

Onder de karakteristieke kenmerken van de tablet kunnen we de aanwezigheid van een speciaal gemaakte Lightning-connector opmerken, die wordt gebruikt om de oude poort van Apple te vervangen. Ook kan de tablet werken met 4G-netwerken en heeft hij een ingebouwde wifi-module. Sommige iPad 4s worden uitgebracht zonder mobiele ondersteuning om de nominale waarde van de tablet te verminderen. De iPad wordt ook geleverd met A-GPS voor nauwkeurigere navigatie.

Verschillen met andere iPads

Vergeleken met de iPad 3 heeft de iPad 4 twee keer de grafische prestaties, wat merkbaar invloed heeft op de snelheid van de grafische interface en het starten van applicaties. Ook is er een nieuwe Lightning-connector toegevoegd aan de 4e generatie tablet. Een ander belangrijk kenmerk van het nieuwe model is de installatie van een nieuwe 1, 2 MP camera aan de voorkant, die video kan opnemen met een resolutie van 720p. Daarvoor gebruikten oudere iPads een conventionele VGA-matrix.

De generatie iPad 5 (iPad Air), die een jaar na de iPad 4 werd uitgebracht, is kleiner en bijna 30% lichter. Het nieuwere tabletmodel maakt gebruik van de Apple A7-processor, die draait op een kloksnelheid van 1,4 GHz met ondersteuning voor 64-bits architectuur, wat een tastbare prestatieverbetering geeft.

Apple gebruikt de M7 als een extra subprocessor, die gegevens van de sensoren van het apparaat verwerkt, wat ook de prestaties verbetert. Het toestel heeft een nieuwe grafische subprocessor PowerVR G6430. IPad Air heeft ook stereoluidsprekers voor een betere geluidsweergave.