Hoe De Telefoongeheugenkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoongeheugenkaart Te Herstellen
Hoe De Telefoongeheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe De Telefoongeheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe De Telefoongeheugenkaart Te Herstellen
Video: SD Card Formatted/Deleted/Corrupted : How To Recover Photos Videos Music & Documents From SD Card ? 2024, Mei
Anonim

Heel vaak is het nodig om verwijderde bestanden van de geheugenkaart van de telefoon te herstellen. Er zijn veel redenen waarom belangrijke gegevens kunnen worden gewist. Maar dit probleem is niet moeilijk op te lossen.

Hoe de telefoongeheugenkaart te herstellen
Hoe de telefoongeheugenkaart te herstellen

Noodzakelijk

Hulpprogramma PC Inspector Bestandsherstel

instructies:

Stap 1

Bijna altijd kan het gratis hulpprogramma PC Inspector File Recovery verwijderde bestanden herstellen. Hiermee kunt u bestanden herstellen, niet alleen van het flashgeheugen, maar zelfs van de harde schijf van uw computer. Het hulpprogramma kan werken met NTFS- en FAT 12/16/32-systemen. Het is in staat om verloren bestanden te vinden. Bovendien kan het de harde schijf gemakkelijk identificeren, zelfs als de Boot Sektor-opstartsector is beschadigd of volledig is verwijderd. Momenteel stelt dit hulpprogramma de gebruiker in staat om verwijderde FAT-bestandstoewijzingstabellen te herstellen. Het hulpprogramma PC Inspector Bestandsherstel kan gegevens herstellen in formaten als ARJ, PNG, AVI, CDR, HLP, BMP, DXF, DOC, PDF, TIF, DBF, EXE, XLS, GIF, HTML, HTM, JPG, TAR, MID, MOV, MP3, LZH, RTF, WAV en ZIP. De interface van dit hulpprogramma is heel eenvoudig. Het zal begrijpelijk zijn voor een gewone gebruiker die absoluut geen ervaring heeft met het herstellen van geheugenkaarten.

Stap 2

Voer het programma uit. Selecteer vervolgens de besturingstaal. Nu is dit hulpprogramma ook beschikbaar in het Russisch, wat belangrijk is tijdens het werken. Selecteer vervolgens de actie die u wilt ondernemen vanuit het programma dat door het programma wordt voorgesteld: zoek verloren gegevens, herstel verwijderde gegevens of zoek een verloren schijf. Selecteer vervolgens het station waar de belangrijke informatie is verwijderd. De geheugenkaart kan door het hulpprogramma worden opgedeeld in verschillende onafhankelijke sectoren.

Stap 3

Daarna scant het hulpprogramma de hele schijf die u hebt geselecteerd. Na het voltooien van de scan, zal het zeker de bestanden vinden die zijn verwijderd. Je hoeft alleen maar de bestanden te selecteren die je nodig hebt en op de knop "Opslaan" te klikken. Er wordt een venster geopend. U wordt gevraagd de locatie te selecteren waar u de bestanden wilt opslaan. Let op: de bestanden die door het programma worden gevonden, moeten eerst op een andere schijf worden opgeslagen! Anders worden ze gewoon overschreven.

Aanbevolen: