Hoe Het Psp-bordnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Psp-bordnummer Te Achterhalen?
Hoe Het Psp-bordnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Psp-bordnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Psp-bordnummer Te Achterhalen?
Video: LES 23 Waar mag je niet rijden 2024, Mei
Anonim

Om de firmware van de PSP-gameconsole en de beschikbaarheid ervan te bepalen, moet je het moederbordnummer weten. Deze informatie is meestal verborgen voor consumenten. Op deze manier beschermt de fabrikant zijn product tegen verschillende hacks. U kunt een van de vele methoden gebruiken om de bordversie te bepalen.

Hoe het psp-bordnummer te achterhalen?
Hoe het psp-bordnummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Download PSPident v0.4-software. Zorg ervoor dat u een vertrouwde bron gebruikt bij het downloaden. Controleer het gedownloade bestand op virussen en checksum. Zet je PSP-gameconsole in de HEN-modus. Pak het gedownloade archief uit en kopieer vervolgens de hele PSPident-map naar de map met draagbare apparaten: / PSP / GAME /.

Stap 2

Ga naar het menu "Game" en selecteer "Memory Stick ™", waar u de gedownloade applicatie uitvoert. Het programma controleert het apparaat automatisch en geeft u de versie van het moederbord. Gebruik dit hulpprogramma niet op het PSP3000-consolemodel, omdat niet alle kaarten van dit apparaat geflitst zijn en het programma niet in staat zal zijn om de benodigde informatie weer te geven.

Stap 3

Gebruik de identificatie van het moederbordnummer zonder speciale programma's te gebruiken. Schakel de PSP-console uit en verwijder de batterij. Hieronder vindt u informatie over het apparaat. Zoek het opschrift van de gegevenscode, waarna een cijfer en een letter worden aangegeven. Herschrijf ze apart. Open een speciale vergelijkingstabel voor PSP-moederborden en bepaal daaruit je nummer

Stap 4

Neem contact op met de technische ondersteuning voor gebruikers van de PSP-console. Vraag uw manager om informatie over het moederbord van uw apparaat of hoe u het kunt identificeren. Misschien kunnen experts u helpen dit aantal te bepalen zonder dat u het apparaat opnieuw hoeft te flashen of openen.

Stap 5

Haal je PSP-gameconsole uit elkaar als je garantiekaart is verlopen. Draai voorzichtig alle schroeven los waarmee de bodemafdekking is bevestigd. Open het apparaat. Het modelnummer van het moederbord vindt u onder de schijf. Pas op dat u de interne elementen van het apparaat niet beschadigt.

Aanbevolen: