Hoe Een Hoofdtelefoon Van Hoge Kwaliteit Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hoofdtelefoon Van Hoge Kwaliteit Te Kiezen?
Hoe Een Hoofdtelefoon Van Hoge Kwaliteit Te Kiezen?

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Van Hoge Kwaliteit Te Kiezen?

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Van Hoge Kwaliteit Te Kiezen?
Video: What headphones should I buy? Everything you need to know. 2024, Mei
Anonim

Elke computerwinkel heeft een grote selectie hoofdtelefoons voor gebruikers van pc's. Het is niet eenvoudig om uit de variëteit precies die te kiezen die bij u passen, maar het is heel goed mogelijk.

Hoe een hoofdtelefoon van hoge kwaliteit te kiezen?
Hoe een hoofdtelefoon van hoge kwaliteit te kiezen?

instructies:

Stap 1

Multifunctionele koptelefoons met microfoon zijn erg populair onder fans van online games en Skype-gesprekken. Het ontbreken van microfoons wordt meestal gewaardeerd door mensen die graag naar luide muziek luisteren en bang zijn anderen te storen. Gemiddeld variëren de kosten van een koptelefoon van 200 tot 2500 roebel. Er zijn vier hoofdcriteria op basis waarvan gebruikers ze kiezen. Dit zijn weerstand, geluidsisolatie, frequentiebereik en comfort.

Stap 2

Weerstandsfunctie - controle van het geluidsvermogen. Het is belangrijk voor hem dat het geluid een sterk genoeg bron heeft. Een hoofdtelefoon met een dergelijk geluid heeft op zijn beurt een computer met hoge prestaties nodig, anders kunt u verschillende geluiden van vreemde aard tegenkomen.

Stap 3

Geluidsisolatie is afhankelijk van het ontwerp van de hoofdtelefoon. Het hoge niveau wordt waargenomen in gesloten, die zo zijn ontworpen dat de cups stevig tegen de oren worden gedrukt en hun buitenste deel stevig is bedekt met een speciale dop. De gebruiker hoort dus geen geluiden van buitenaf en hoort perfect de geluiden die uit de koptelefoon komen. De open modellen onderscheiden zich door een veel lager niveau van geluidsisolatie, met als onderscheidend kenmerk dat de buitenkap een soort gaas is.

Stap 4

De belangrijkste parameter is het frequentiebereik, dat de relatie weergeeft tussen het volume van het weergegeven geluid en de frequentie ervan. Een dergelijke afhankelijkheid wordt meestal uitgedrukt als een bepaald soort curve, die zo vlak mogelijk moet zijn voor de hoogste geluidsfrequentie. Fabrikanten misleiden kopers vaak door een bereik te specificeren waarbinnen alles absoluut perfect klinkt.

Stap 5

Het is nogal moeilijk om te praten over het comfort van een koptelefoon, omdat dit een puur individuele zaak is. Iemand zal de voorkeur geven aan een open koptelefoon, terwijl voor iemand een gesloten een echte redding is. Kopers besteden veel aandacht aan de lengte en opstelling van de kabel. Door het ontbreken van een kabel kunt u zich vrij door de kamer in de hoofdtelefoon bewegen, maar hun levensduur zal niet te lang zijn. Het hebben van een kabel kan lastig zijn als de kabel niet lang genoeg is om hem te gebruiken.

Aanbevolen: