Beoordeling Van Online Shareware-spellen

Inhoudsopgave:

Beoordeling Van Online Shareware-spellen
Beoordeling Van Online Shareware-spellen

Video: Beoordeling Van Online Shareware-spellen

Video: Beoordeling Van Online Shareware-spellen
Video: Failing to Fail: The Spiderweb Software Way 2024, Mei
Anonim

Ervaren pc-gebruikers weten dat multiplayer-games vaak wat investeringen vergen, maar gelukkig zijn er enkele uitzonderingen op deze regel.

Beoordeling van online shareware-spellen
Beoordeling van online shareware-spellen

Multiplayer-spellen

Multiplayer-spellen zijn een van de vrijetijdsactiviteiten voor de meeste pc-gebruikers. Dergelijke spellen onderscheiden zich door hun eigenaardige eenvoud. In dergelijke games moet je meestal je personage ontwikkelen - uitrusting kopen, vaardigheden ontwikkelen, ervaring opdoen, enz. Een onderscheidend kenmerk van dergelijke computerspellen is dat er bepaalde inhoud is die alleen voor geld kan worden gekocht of die zelfs het spel zelf kan spelen, na vooraf betaald te hebben voor het gebruik ervan (bijvoorbeeld voor meerdere maanden). Natuurlijk zijn niet alle multiplayer-games zo. Er zijn vele anderen die geen verplichte investering vereisen. Natuurlijk kan de gebruiker bepaalde items kopen door ervoor te betalen, maar dit is helemaal niet nodig.

Meest populaire multiplayer-spellen

Warthunder is een relatief recent spel. Dit is een vliegtuigpilootsimulator. De speler zal zich in de wereld van de Tweede Wereldoorlog moeten storten en tegen talloze tegenstanders moeten vechten. Deze game is niet veeleisend voor systeembronnen, wat betekent dat het zelfs op verouderde pc's goed zal werken. De graphics in het spel stellen niets nieuws voor, maar het beeld is erg prettig om naar te kijken. Het spel heeft verschillende modi: PvP, PvE. Zoals de meeste multiplayer-games, is er een klein element van het pompen van je eigen personage, maar in tegenstelling tot deze meerderheid, rekent Warthunder geen maandelijkse kosten aan.

Prime World kan ook worden geclassificeerd als shareware-multiplayer-games. Het is gemaakt in de stijl van de meeste MMORPG's - je moet een sprookjeswereld verkennen waarin veel wezens uit verschillende legendes zijn. De speler heeft zijn eigen personage dat harnassen, wapens moet kopen, zijn vaardigheden en kenmerken moet verbeteren. Aan de ene kant is dit spel vergelijkbaar met Heroes of Might and Magic, namelijk gevechten. De speler heeft zijn eigen leger, waarmee je met vijanden om kunt gaan.

Het is vermeldenswaard het spel Drakensang Online. Deze browsergebaseerde multiplayer-game brengt spelers ook geen abonnementskosten in rekening. Bovendien zullen spelers, door het feit dat dit spel via een browser werkt, geen problemen hebben met bevriezen en remmen (uiteraard mits het internet goed werkt). De game speelt zich af in een fictieve wereld, die verrassend kleurrijk en uniek is. Heel vaak verwarren spelers die Drakensang Online nog nooit hebben gespeeld het met Diablo. Dit komt omdat de gameplay en interface van beide games erg op elkaar lijken.

Aanbevolen: