Hoe Films Op Schijf Te Branden

Inhoudsopgave:

Hoe Films Op Schijf Te Branden
Hoe Films Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Films Op Schijf Te Branden

Video: Hoe Films Op Schijf Te Branden
Video: How to burn movies onto a Disc 2024, Mei
Anonim

In ons tijdperk van automatisering komen digitale apparaten steeds vaker voor in het dagelijks leven. Digitale muziek, films en games zijn gemeengoed geworden. Maar als bij muziek en games alles vanzelfsprekend en simpel is, dan is een film kijken op een computer niet altijd even handig. Veel interessanter is het om met vrienden een film te kijken, bijvoorbeeld op een thuisbioscoop of op een gewone dvd-speler. Om dit te doen, moet u soms films op schijf branden.

Hoe films op schijf te branden
Hoe films op schijf te branden

instructies:

Stap 1

Om films op schijf te kunnen branden, hebben we speciale brandprogramma's nodig. Er zijn er nogal wat, bijvoorbeeld CDBurnerXP, Free Easy CD DVD Burner, Astonsoft DeepBurner, Small CD-Writer, Ashampoo Burning Studio, Nero en anderen. Gezien de eenvoud en intuïtieve interface, zullen we het Ashampoo Burning Studio-programma gebruiken om op te nemen.

Stap 2

Na het installeren en starten van het programma, zien we een venster met een lijst met beschikbare functies, gegroepeerd aan de linkerkant. U kunt films op schijf branden met twee opdrachten: "Bestanden en mappen branden" of "Video's en foto's branden". Laten we het menu "Bestanden en mappen branden" selecteren, omdat het verdere werkmechanisme eenvoudiger zal zijn en de opname sneller zal zijn.

Stap 3

Selecteer in het pop-upvenster "Een nieuwe cd / dvd / blue-ray-schijf maken". Voeg in het venster dat verschijnt de films toe die moeten worden opgenomen. Dit kan worden gedaan met de knop "Toevoegen" aan de rechterkant, of door de bestanden met de muis naar de werkruimte te slepen. De volumeliniaal bevindt zich aan de onderkant van het venster. Het kan worden gebruikt om het totale volume van films te schatten die voor opname zijn voorbereid. Klik volgende".

Stap 4

Selecteer in het volgende instellingenvenster de opnamesnelheid van de schijf door op de knop "Opties wijzigen" te klikken. Sommige dvd-spelers kunnen schijven die met hoge snelheden zijn opgenomen niet goed lezen. Daarom raden we aan om niet de hoogst beschikbare snelheid voor de schijf te kiezen. Klik vervolgens op "Schrijven".

Stap 5

De schijfopname is gestart. De tijdsduur hangt af van de geselecteerde snelheid en de grootte van de op te nemen bestanden. Na het einde van de doorsteek zal de aandrijving de behuizing verlaten. Als de opname is gelukt, verschijnt er een servicevenster op het scherm met de melding “Disc recording was succesvol!”.

Aanbevolen: