Hoe De Firmware S5230 . Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Firmware S5230 . Te Vinden
Hoe De Firmware S5230 . Te Vinden

Video: Hoe De Firmware S5230 . Te Vinden

Video: Hoe De Firmware S5230 . Te Vinden
Video: samsung gt s5230 firmware Tutorial part 1/2 HD 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd wint de Samsung-telefoon van het merk GT-S5230 aan populariteit. Velen worden aangetrokken door dit apparaat vanwege zijn functionaliteit. En laat hem wel wifi en 3G hebben, maar er is ondersteuning voor veel applicaties, games. Gebruikers van dit apparaat hebben gemerkt dat de functionaliteit ervan kan worden vergroot door de firmware te wijzigen. Normaal gesproken is standaardfirmware slechts de basisconfiguratie van een telefoon.

Hoe de firmware s5230. te vinden
Hoe de firmware s5230. te vinden

Noodzakelijk

Samsung GT-S5230 telefoon, USB-kabel (meegeleverd), Flash MultiLoader-software

instructies:

Stap 1

Firmware verwijst naar de aanwezigheid van specifieke software in de telefoon. Deze software is verantwoordelijk voor de volledige multimediakant van je telefoon. Met elke nieuwe versie van de firmware worden nieuwe functies en enkele verbeteringen van de vorige elementen aan de telefoon toegevoegd. Het is vermeldenswaard dat wanneer de firmware wordt gewijzigd, de telefoon automatisch de garantie verliest en in het geval van een telefoonstoring, alle reparaties door u worden betaald.

Stap 2

De firmwareversie vindt u op de volgende manier: kies de toetsencombinatie "* # 1234 #" op de telefoon. De firmwareversie van uw telefoon verschijnt op het scherm. Als u de relevantie van uw firmware wilt weten, zoek dan op internet naar een nieuwere versie van de firmware.

Stap 3

De firmware (software-update) van de telefoon wordt uitgevoerd met behulp van een gespecialiseerd programma "flash MultiLoader". Probeer een nieuwere firmwareversie te zoeken. Hiermee worden de meest onnodige of verouderde functies van uw telefoon verwijderd.

Stap 4

Na de firmwarebewerking moet u de combinatie "* # 6984125 * #" specificeren - selecteer de combinatie "Pre-configuratie" op de telefoon en voer het wachtwoord "* # 73561 * #" in. Selecteer uw land van verblijf uit de lijst. Daarna wordt de telefoon automatisch opnieuw opgestart. Uw telefoon is klaar om te werken met de nieuwe firmwareversie.

Aanbevolen: