Hoe De Solite-batterij Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe De Solite-batterij Op Te Laden
Hoe De Solite-batterij Op Te Laden

Video: Hoe De Solite-batterij Op Te Laden

Video: Hoe De Solite-batterij Op Te Laden
Video: Solite Аккумулятор Корея,зярядка,востановление емкости,проверка,сколько весит 2024, Mei
Anonim

Het opladen van een auto-accu mag in geen geval thuis gebeuren, en zeker niet in een appartement. Voer alle noodzakelijke handelingen uit in een geventileerde ruimte.

Hoe de Solite-batterij op te laden
Hoe de Solite-batterij op te laden

Noodzakelijk

gebruikershandleiding

instructies:

Stap 1

Verwijder de batterij uit de auto of zoek en ontkoppel eenvoudig de positieve en negatieve draden zonder deze uit de auto te verwijderen. Zorg er in de toekomst voor dat u het bedradingsschema voor deze draden volgt. Schroef de beschermende batterijbevestigingen los.

Stap 2

Controleer het elektrolytniveau - dit moet elke keer dat u oplaadt worden gedaan, als u het apparaat niet wilt verpesten. Zo ja, dan zat het netsnoer van de oplader in het stopcontact, haal het dan uit het stopcontact.

Stap 3

Schuif de polen van de oplader op uw batterij. Let bij het aansluiten goed op de polariteit; controleer dit punt meerdere keren voordat u de oplader in het stopcontact steekt. Voeg gedestilleerd water toe aan de batterij om te voorkomen dat sommige van de platen in brand vliegen, als een overeenkomstig tekort aan het licht komt bij het controleren van de elektrolyten.

Stap 4

Een heel belangrijk punt. Vergeet niet elke keer voor het opladen aan deze voorwaarde te voldoen: de draad mag tot dit moment niet op een stroombron worden aangesloten; laat het voor het geval dat niet in een dergelijke positie staan, om deze toestand in de toekomst niet te vergeten.

Stap 5

Wacht tot de batterij wordt opgeladen - dit kan enkele uren duren. De tijd kan van verschillende omstandigheden afhangen, niet alleen van de capaciteit. Ondanks de algemene regels voor het opladen van batterijen, moet u de instructies in de instructies specifiek voor uw model controleren, aangezien deze zijn eigen kenmerken heeft.

Stap 6

Lees vaker thematische forums die recensies en advies bevatten van andere gebruikers van door Solite vervaardigde batterijen. Blijf bij het opladen van de auto-accu niet in dezelfde ruimte met het apparaat, dit is schadelijk en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk voor uw gezondheid.

Aanbevolen: