Hoe Te Rooten Op Een Xiaomi-smartphone

Inhoudsopgave:

Hoe Te Rooten Op Een Xiaomi-smartphone
Hoe Te Rooten Op Een Xiaomi-smartphone

Video: Hoe Te Rooten Op Een Xiaomi-smartphone

Video: Hoe Te Rooten Op Een Xiaomi-smartphone
Video: ROOT ANY XIAOMI PHONE in 5 Minutes [TWRP] 2024, Mei
Anonim

De meesten van ons kopen dure Android-telefoons, maar gebruiken niet eens 10% van de mogelijkheden van ons apparaat. Met rooten kun je je telefoon gebruiken zoals jij dat wilt.

Root-rechten
Root-rechten

Noodzakelijk

  • - Xiaomi-telefoon
  • - wens om uw smartphone 100% te gebruiken
  • - een beetje geduld
  • - USB-kabel van hoge kwaliteit

instructies:

Stap 1

Activeer de modus "USB-foutopsporing". Ga hiervoor naar "Instellingen" - "Over de telefoon" en tik 5-10 keer op "MIUI-versie". Ga dan naar "Instellingen" - "Geavanceerde instellingen" - "Voor ontwikkelaars".

debuggen via usb
debuggen via usb

Stap 2

Ontgrendel de bootloader. Log hiervoor in op je Mi-account. Activeer vervolgens in het gedeelte "Instellingen" - "Geavanceerde instellingen" - "Voor ontwikkelaars" "OEM-ontgrendeling" en ga naar "Mi-ontgrendelingsstatus". Klik op "Account en apparaat toevoegen".

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

Om verder te gaan heb je een computer met internet nodig. Download en pak het MiFlashUnlock-programma uit. Klik tijdens het openen van het programma op de knop "Akkoord". Log vervolgens in op hetzelfde account als in de vorige stap.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 4

Ga naar de "fastboot" -modus op uw apparaat - om dit te doen, houdt u de "volume omlaag" -toetsen en de aan / uit-knop ingedrukt totdat u trilt. Sluit in deze staat uw telefoon met een kabel aan op uw computer. Klik op de knop "Ontgrendelen" in het programma. Wacht op het bericht "Inbindtijd is te kort, minder dan 72/720/1440 uur".

snel opstarten
snel opstarten

Stap 5

Nadat u hebt gewacht tot de bootloader is ontgrendeld, herhaalt u binnen de gespecificeerde tijd na het voltooien van de vorige stap stap 4 volledig totdat er 3 vinkjes verschijnen in het MiFlashUnlock-programma.

ontgrendeld
ontgrendeld

Stap 6

Installeer vervolgens een aangepaste herstel-TWRP voor uw model. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van ADB of kant-en-klare installatiescripts die er gebruik van maken.

twrp herstel
twrp herstel

Stap 7

Download het SuperSU-archief voor uw apparaat en sla het op in het telefoongeheugen of op een geheugenkaart. Ga naar de herstelmodus door de "volume omlaag" en de aan / uit-knop ingedrukt te houden. Klik vervolgens op "Installeren" - "Selecteer opslag", selecteer de opslag waar u het SuperSU-archief hebt. Klik op uw archief en vervolgens op "Afbeelding installeren". Veeg vervolgens naar rechts, wacht tot het proces is voltooid en start uw telefoon opnieuw op.

SuperSU-installatie
SuperSU-installatie

Stap 8

Zoek SuperSU in de lijst met applicaties en controleer of het werkt. Klaar - je hebt rootrechten.

Aanbevolen: