Hoe IPad-back-up Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe IPad-back-up Te Herstellen
Hoe IPad-back-up Te Herstellen

Video: Hoe IPad-back-up Te Herstellen

Video: Hoe IPad-back-up Te Herstellen
Video: iPhone & iPad wiederherstellen / neu aufsetzen und Backup richtig erstellen 2024, Mei
Anonim

Een iPad-back-up bevat al uw contacten, instellingen, App Store-aankopen en andere belangrijke informatie. In onvoorziene situaties, zoals verlies, diefstal, defect van een gadget of gewoon bij het kopen van een nieuw apparaat, kan de mogelijkheid om vanaf een back-up te herstellen uw leven aanzienlijk vergemakkelijken.

Hoe iPad-back-up te herstellen
Hoe iPad-back-up te herstellen

instructies:

Stap 1

Kies de back-upmethode die het beste bij u past. De eerste gebruikt iTunes, de tweede gebruikt iCloud. Voor de een heb je een computer nodig, voor de ander wifi.

Stap 2

Back-up maken naar iTunes

Start iTunes op uw computer. Gebruik de meegeleverde verbindingskabel om uw iPad op uw computer aan te sluiten. Uw aangesloten apparaat wordt weergegeven in het programmamenu aan de linkerkant. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Selecteer vervolgens Back-up. Het back-upproces begint. De uitvoeringstijd van deze bewerking is direct afhankelijk van de geheugencapaciteit van de tablet, dus het is aan te raden om grote bestanden vooraf over te zetten naar een computer.

Stap 3

Een back-up terugzetten

Gebruik een kabel om de iPad aan te sluiten op een computer met iTunes. Selecteer in het programmamenu uw apparaat en ga naar het tabblad "Overzicht". Selecteer vervolgens "iPad herstellen". In het venster dat dan verschijnt, klikt u op de knop "Herstellen". Als er een nieuwe versie van iOS beschikbaar is voor uw apparaat, klikt u op "Herstellen en bijwerken".

Stap 4

Wacht tot het einde van het proces dat op de computermonitor wordt weergegeven. Onderneem geen actie totdat uw iPad opnieuw is opgestart. Wanneer het Apple-logo op het scherm verschijnt, is het herstel voltooid. Stel uw iPad in als een nieuw apparaat door de instructies in de iOS-configuratie-assistent te volgen, of herstel het vanaf een back-up, samen met bestanden en persoonlijke instellingen.

Stap 5

Back-up maken naar iCloud

Open het menu Instellingen op uw iPad. Selecteer het iCloud-gedeelte. Het menu Opslag & Kopieën dat u nodig hebt, staat onderaan. Activeer "iCloud-back-up aan" en ga akkoord met alle verzoeken. Dan doet het systeem alles zelf.

Stap 6

iCloud-herstel

Reset alle instellingen en gegevens op uw iPad en start Setup Assistant na de reset. Kies om te herstellen van iCloud-kopie. Voer vervolgens uw Apple ID en uw wachtwoord in. Wanneer een lijst met de laatste drie kopieën verschijnt, selecteert u degene die u nodig hebt en begint u met herstellen vanaf een back-up. Wacht tot het apparaat opnieuw is opgestart, waarna alle accounts (als er meerdere zijn), uw persoonlijke instellingen erop worden hersteld en het downloaden van de gekochte inhoud begint.

Aanbevolen: