Welke Huishoudelijke Horloges Kun Je Het Beste Kopen?

Inhoudsopgave:

Welke Huishoudelijke Horloges Kun Je Het Beste Kopen?
Welke Huishoudelijke Horloges Kun Je Het Beste Kopen?

Video: Welke Huishoudelijke Horloges Kun Je Het Beste Kopen?

Video: Welke Huishoudelijke Horloges Kun Je Het Beste Kopen?
Video: Je Eerste Echte Horloge - Welke Moet Je Nemen? Mijn TOP 5! (Rolex, Omega, Jaeger-LeCoultre) 2024, Mei
Anonim

Bij het kiezen van een huishoudelijk horloge moet u allereerst beslissen welk uurwerk de voorkeur heeft: kwarts of mechanisch. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken.

Welke huishoudelijke horloges kun je het beste kopen?
Welke huishoudelijke horloges kun je het beste kopen?

instructies:

Stap 1

Het horloge heeft twee functies: het is een tijdsaanduiding en tegelijkertijd een modeaccessoire. Alvorens te beslissen over de keuze van een merk, moet je een goed idee hebben van welke stijl ze moeten benadrukken: zakelijk, sportief, klassiek of anderszins. Feit is dat zelfs het beste uurwerk een passend frame nodig heeft. En het ontwerp is anders.

Stap 2

Welke huishoudelijke horloges zijn de beste mechanische?

Polshorloges van de hoogste kwaliteit worden beschouwd als horloges die in de Sovjettijd zijn gemaakt. Ze konden precies concurreren met de Zwitsers en hadden een chique design. Deze omvatten: platte horloges geproduceerd door "Luch" en "Seconda de lux", die werden geëxporteerd. De "navigatie"-modellen verdienen speciale aandacht, waarvan er één de voorkeur had van Gagarin.

Stap 3

Momenteel zijn de producten van het bedrijf "Vostok" de beste keuze onder mechanische polshorloges voor huishoudelijk gebruik. Zij zijn de enigen die niet door Chinese burgers zijn samengesteld. Daarom is de kwaliteit van de modellen van de fabriek in Chistopol verbluffend. Onder hen zijn de Komandirskie-horloges, die met recht worden beschouwd als een legende van Rusland. De wijzerplaat is gemaakt in grote letters, de wijzers gloeien in het donker, er is een venster met de huidige datum. Het ontwerp van dit horloge is laconiek en stijlvol. U kunt producten kopen van deze plant uit de serie "Amphibia". Ze hebben een waterdichte stalen schaal en zijn geschikt om mee te duiken.

Stap 4

De merken "Polet" en "Nika" behoren tot de klasse van mechanische polshorloges voor dames. Deze producten zijn echte kunstwerken. Ze zijn sierlijk en elegant, gemaakt in verschillende stijlen, waaronder de klassieke. Het frame kan worden gemaakt van hoogwaardig staal, messing of goud.

Stap 5

Wat zijn de beste binnenlandse quartz horloges?

Moderne horloges van deze klasse zijn verbluffend in hun nauwkeurigheid. Dit is hun voordeel ten opzichte van andere mechanismen. Ze zijn ongevoelig voor schokken en worden automatisch geassembleerd om fouten te minimaliseren. Het beste quartz-polshorloge wordt beschouwd als het merk Slava, dat wordt gemaakt in de horlogefabriek in Moskou.

Stap 6

Onder de vele mannelijke en vrouwelijke modellen kunt u de meest geschikte voor uzelf kiezen, aangezien de producten van deze fabrikant bekend staan om hun stijlvolle ontwerp en framekwaliteit. Het kan worden gemaakt van zowel gewone metalen als goud. Collectible quartz horloges "Slava" voldoen aan de hoogste internationale normen.

Aanbevolen: