Hoe Nummers Op Te Slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Nummers Op Te Slaan
Hoe Nummers Op Te Slaan

Video: Hoe Nummers Op Te Slaan

Video: Hoe Nummers Op Te Slaan
Video: 3x tips Hoe je een Hybride moet slaan 2024, April
Anonim

Elke bezitter van een mobiele telefoon kan de nummers die hij nodig heeft op twee manieren tegelijk opslaan: op een simkaart of in het geheugen van de telefoon.

Hoe nummers op te slaan
Hoe nummers op te slaan

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig kunnen eigenaren van mobiele telefoons contacten zowel op een simkaart als in het geheugen van de telefoon opslaan. Door nummers op een simkaart op te slaan, kunt u contacten bekijken door het nummer in een ander mobiel apparaat te plakken. Door nummers op de mobiele telefoon zelf op te slaan, kunt u uw contacten alleen op een specifiek apparaat zien (als u uw telefoon verliest, gaan uw contacten verloren). U kunt het telefoonnummer op de twee handigste manieren opslaan.

Stap 2

Een telefoonnummer opslaan via het telefoonmenu. Ga naar het hoofdmenu van het apparaat en selecteer het gedeelte "Contacten". Zoek het item "Nieuw contact" of "Contact maken" erin en open het. Voer in het menu dat verschijnt het telefoonnummer zelf en de naam van de eigenaar in. Ook kunt u hier de manier configureren om het contact op te slaan: op de telefoon of op de simkaart. Sla de parameters op nadat u alle gegevens hebt ingevoerd. Het contact wordt weergegeven in de algemene lijst.

Stap 3

Een contactpersoon opslaan via de eigenschappen van het nummer. U kunt het telefoonnummer ook opslaan door het vooraf te kiezen of door een van de lijsten met recente oproepen te selecteren. Nadat u het gewenste nummer hebt gemarkeerd, drukt u op de knop met de waarde "Opties" en selecteert u de optie om het contact op te slaan. In het menu dat wordt geopend, kunt u de naam van de nieuwe contactpersoon invoeren en het pad definiëren om zijn nummer op te slaan.

Aanbevolen: