Opnemen Van Een Videoband Video

Inhoudsopgave:

Opnemen Van Een Videoband Video
Opnemen Van Een Videoband Video

Video: Opnemen Van Een Videoband Video

Video: Opnemen Van Een Videoband Video
Video: Как перенести кассеты VHS на ваш компьютер 2024, Maart
Anonim

De videotechnologie is aanzienlijk veranderd. Tegenwoordig wordt video op cassette een zeldzaamheid. Films op dvd worden vervangen. Cd- en dvd-fabrikanten beweren dat hun producten bijna eeuwig meegaan. De vraag rijst hoe u de opname van uw videoband naar dvd kunt overbrengen?

Opnemen van een videoband video
Opnemen van een videoband video

instructies:

Stap 1

Controleer of de analoge camera of videorecorder goed is aangesloten.

Stel de gewenste cameramodus specifiek in voor het afspelen van video en selecteer vervolgens de optie "Video opnemen" in het menu Bestand.

Stap 2

De tweede optie: ga op het paneel met het label "Bewerkingen met films" naar de sectie "Video-opname", selecteer de optie "Opnemen vanaf een videoapparaat".

Stap 3

U bevindt zich op de pagina Videorecorder. Selecteer in de lijst "Beschikbare apparaten" het analoge apparaat dat u voor opname wilt gebruiken. Selecteer in de lijst "Video-ingangsbron" het ingangskanaal dat u gaat gebruiken. Er zijn videorecorderopties onder de Setup-knop die u naar wens kunt aanpassen.

Stap 4

Markeer in de lijst Geluidsapparaten het gewenste opnameapparaat en zoek het ingangskanaal dat u wilt gebruiken in de lijst Geluidsinvoerbron. Om het volume van het opgenomen geluid aan te passen, schuift u de schuifregelaar Invoerniveau naar de gewenste positie.

Stap 5

Typ een bestandsnaam voor uw video in de regel "Voer een bestandsnaam in voor de opgenomen video". Definieer vervolgens in het gebied "Selecteer een map om de opgenomen video op te slaan" de map waarin u de video wilt opslaan. Dezelfde bewerking kan worden uitgevoerd door op de knop Bladeren te klikken, die ook dient om een map te selecteren.

Stap 6

Ga naar de pagina Video-optie en voer een video-optie in. Als u kleinere clips nodig hebt, klikt u op het pictogram Clips maken na voltooiing van de wizard.

Stap 7

Terwijl de video wordt opgenomen, kan het geluid via de luidsprekers worden afgespeeld. Om deze situatie te voorkomen, selecteert u het pictogram "Luidsprekers uitschakelen" Om de opname na een bepaalde tijd automatisch te stoppen, klikt u op het selectievakje "Tijdslimiet voor opnemen". Stel in de regel de parameter van de gewenste opnameduur in. Selecteer de opdracht "Opname starten" en om het programma af te sluiten, klikt u op de optie "Voltooien".

Aanbevolen: