Nummers Kiezen In De 499-code

Inhoudsopgave:

Nummers Kiezen In De 499-code
Nummers Kiezen In De 499-code

Video: Nummers Kiezen In De 499-code

Video: Nummers Kiezen In De 499-code
Video: GROOT UITPAKKEN | OVERZICHT VAN DE TWEEDE BESTELLING VOOR ORIFLAME CATALOGUS # 4 2021 2024, Mei
Anonim

Met de introductie van twee codezones 495 en 499 in Moskou begonnen veel abonnees problemen te krijgen met het kiezen van nummers binnen de stad. Tegelijkertijd werden de meeste problemen veroorzaakt door oproepen van het ene nummer dat in de 499-code verscheen naar een ander in dezelfde codezone.

Nummers kiezen in de 499-code
Nummers kiezen in de 499-code

Noodzakelijk

  • - telefoontoestel;
  • - het nummer van de abonnee die u wilt bellen.

instructies:

Stap 1

Om van de ene telefoon met de code 499 naar de andere te bellen, kiest u 499 en vervolgens onmiddellijk het abonneenummer. Het is niet nodig om acht te bellen en te wachten op een kiestoon. Nadat u het laatste cijfer van het telefoonnummer van de gebelde partij heeft gekozen, hoort u lange pieptonen of een bezettoon.

Stap 2

Voor een oproep vanuit zone 499 naar een abonnee met code 495 is de procedure dezelfde als voor een interlokale oproep binnen Rusland. Kies de acht, wacht op een kiestoon, code 495 en het abonneenummer. Maar, in tegenstelling tot langeafstandscommunicatie, hoeft u voor dit gesprek niet te betalen.

Stap 3

Bel een andere stad of het buitenland met de code 499 in dezelfde volgorde als voordat Moskou in twee codezones werd verdeeld. Voor een langeafstandsgesprek kiest u de acht, na de kiestoon - het netnummer en het abonneenummer.

Stap 4

Kies acht, wacht op een kiestoon en vervolgens 10, landcode, stadscode en abonneenummer wanneer u naar het buitenland belt, ook naar een land van de voormalige USSR.

Stap 5

Probeer te verduidelijken tot welke codezone het nummer behoort dat u nodig heeft als u niet zeker weet of het in de 495-code is gebleven of is verplaatst naar 499. Neem hiervoor contact op met het MGTS-contactcentrum via telefoon (495) 636-06-36. Het is niet nodig om het hele telefoonnummer op te geven, de eerste drie cijfers zijn voldoende.

Stap 6

Vergeet twee codezones niet als u een telefoon in Moskou belt met het voorvoegsel 495 en hoort dat het nummer verkeerd is gekozen. Probeer dezelfde abonnee te bellen, maar dan met de code 499.

Stap 7

Houd er rekening mee dat bij het bellen van de ene telefoon in de code 495 naar de andere, een andere fout mogelijk is. De volgorde van het kiezen van nummers erin bleef hetzelfde: alleen het abonneenummer zelf zonder prefixen. Als je, naar analogie met de code zone 499, het prefix 495 en het nummer van de gebelde abonnee intoetst, kom je zeker niet tot hem door. Probeer eerst alleen het nummer te kiezen. En als het niet lukt en er niets in het nummer zelf is verward, betekent dit dat het bij de code 499 hoort en dat het noodzakelijk is om het te bellen, rekening houdend met deze omstandigheid.

Stap 8

Gebruik het interlokale formaat ook voor een oproep van een telefoon met codezone 495 naar een zone 499. Kies de acht, wacht op de kiestoon en kies vervolgens 499 en het nummer van de gebelde partij.

Aanbevolen: