Hoe Registreert U Uw Beeline-nummer?

Inhoudsopgave:

Hoe Registreert U Uw Beeline-nummer?
Hoe Registreert U Uw Beeline-nummer?

Video: Hoe Registreert U Uw Beeline-nummer?

Video: Hoe Registreert U Uw Beeline-nummer?
Video: Как зарегистрировать номер билайн,как самостоятельно зарегистрировать номер beeline,Ателов Азамат. 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoonnummers worden bij verbinding op een specifieke naam geregistreerd. Ook zijn in sommige landen, bijvoorbeeld in Oekraïne, geen documenten vereist om een simkaart aan te schaffen, in dit geval is het nummer formeel niet van een abonnee, maar kan het worden geregistreerd bij verkoopkantoren.

Hoe registreert u uw Beeline-nummer?
Hoe registreert u uw Beeline-nummer?

Noodzakelijk

het paspoort

instructies:

Stap 1

Om u te registreren als abonnee van Beeline mobiele communicatie, neemt u contact op met het dichtstbijzijnde klantenservicekantoor van dit bedrijf, en bezorgt hen de nodige documenten om u met het netwerk te verbinden en u een mobiel telefoonnummer te geven. Als u eerder klant was bij dit bedrijf en u zich niet aan de regels voor het gebruik van zijn diensten hield, heeft de operator het recht om u de registratie van een nieuw gsm-nummer te weigeren.

Stap 2

Het is ook mogelijk als u een bepaalde schuld heeft op uw persoonlijke rekening van een ander nummer, dat ook aan uw naam is gekoppeld, controleer daarom zorgvuldig alle simkaarten die op u zijn geregistreerd en geef ze niet aan andere mensen, verlies ze niet, en als u het nummer niet meer gebruikt, verbreek dan de microschakeling en deactiveer services in verkoopkantoren.

Stap 3

Om een "Beeline"-nummer te registreren, neemt u contact op met de mobiele telefoonwinkels in uw stad, die het recht hebben om u door te verbinden met deze operator, bijvoorbeeld "Euroset" of "Svyaznoy". Om contact met hen op te nemen, moet u ook een paspoort en het vereiste bedrag hebben om te betalen voor de service van het verkrijgen van een mobiel telefoonnummer. In dit geval blijven ook de belangrijkste regels voor het verkrijgen van een nummer van kracht en blijven dezelfde beperkingen op het verlenen van diensten.

Stap 4

Om een Beeline-simkaart op uw eigen naam te registreren, ondanks het feit dat op dit moment is gedocumenteerd dat deze aan een andere persoon toebehoort, neemt u contact op met de klantenservice van het bedrijf met een bijbehorende verklaring over het wijzigen van de eigenaar van het mobiele telefoonnummer. Houd er rekening mee dat om deze bewerking te voltooien, de aanwezigheid van de huidige simkaarthouder vereist is, anders wordt uw aanvraag afgewezen en wordt het nummer niet opnieuw op uw naam geregistreerd.

Aanbevolen: