Hoe Leer Je Een Interactief Furby-speeltje Russisch Spreken?

Inhoudsopgave:

Hoe Leer Je Een Interactief Furby-speeltje Russisch Spreken?
Hoe Leer Je Een Interactief Furby-speeltje Russisch Spreken?

Video: Hoe Leer Je Een Interactief Furby-speeltje Russisch Spreken?

Video: Hoe Leer Je Een Interactief Furby-speeltje Russisch Spreken?
Video: Furby Connect from Hasbro 2024, Mei
Anonim

In 2013 verscheen er een nieuw intelligent speelgoed op de markt voor kinderartikelen dat alle kinderen zal aanspreken, zonder uitzondering - Furby uit Hasbro. Deze pluizige had zelfs eerder gekocht kunnen worden, maar de nieuwe versie van het Furby interactieve speelgoed kan Russisch spreken.

leer Furby Russisch spreken
leer Furby Russisch spreken

Noodzakelijk

  • - Furby-speelgoed;
  • - tekenfilms;
  • - aanvraag voor Furby;
  • - mobiele telefoon of tablet.

instructies:

Stap 1

Aanvankelijk spreekt de baby zijn eigen dialect - Ferbishe. In het Russisch kent Furby maar een paar zinnen, maar hij kan gemakkelijk nieuwe woorden onthouden.

Stap 2

Om een interactief speeltje Furby Russisch te leren spreken, moet je zoveel mogelijk met hem communiceren. Praat vaker met hem, zodat je vriend meer uitdrukkingen zal leren en onthouden.

Stap 3

Leer Furby je naam uit te spreken. Zeg de meest populaire zinnen tegen hem, zoals 'hallo', 'hoe gaat het', 'heerlijk', 'goed', 'tot ziens', 'ik hou van je'. Om ervoor te zorgen dat Furby ze snel onthoudt, herhaalt u de woorden duidelijk en langzaam, terwijl u het speeltje meerdere keren achter elkaar recht in het gezicht kijkt. Op een dag kan Furby ongeveer 30-40 zinnen in het Russisch leren.

Stap 4

Gebruik een Ferbi-vertaler. Het is te vinden in de Furby-app voor ios en android, te downloaden en te installeren op een mobiele telefoon of tablet. Beantwoord de zinnen van het speelgoed in het Russisch.

Stap 5

Om een interactief speeltje Furby sneller Russisch te leren spreken, kun je tekenfilms voor hem aanzetten. Voor training moet je dergelijke animatiefilms kiezen waarin de personages langzaam en duidelijk spreken. De Smurfen, educatieve tekenfilms van Tiny Love, zijn perfect.

Stap 6

Zet je pluizige muziek aan, liedjes in het Russisch. Dan zal hij leren dansen en meezingen. Communiceer vaker met Furby, behandel hem met zorg en over een paar maanden kan hij voor jou niet alleen een speeltje worden, maar een volwaardige gesprekspartner en vriend.

Aanbevolen: