Hoe Het Apple ID-wachtwoord Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Apple ID-wachtwoord Te Herstellen
Hoe Het Apple ID-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het Apple ID-wachtwoord Te Herstellen

Video: Hoe Het Apple ID-wachtwoord Te Herstellen
Video: Forgot Apple id Password? How to recover Apple id password ? 2024, Mei
Anonim

Eigenaren van mobiele en digitale Apple-apparaten moeten een persoonlijk profiel aanmaken om applicaties, muziek en andere bestanden te downloaden. Tegelijkertijd heeft u de mogelijkheid om uw Apple ID-wachtwoord te herstellen als u het bent vergeten en niet kunt inloggen onder uw naam.

Ontdek hoe u uw Apple ID-wachtwoord kunt herstellen
Ontdek hoe u uw Apple ID-wachtwoord kunt herstellen

instructies:

Stap 1

Ga naar de instellingen van uw apparaat om te profiteren van de mogelijkheid om uw Apple ID-wachtwoord te herstellen. Blader door de menupagina naar het iCloud-item en klik op uw accountnaam en klik vervolgens op de onderste link die blauw is gemarkeerd.

Stap 2

Voer uw Apple ID in het daarvoor bestemde veld in. Daarna moet u het e-mailadres opgeven dat aan het profiel is gekoppeld en op "Volgende" klikken. Er wordt een automatisch gegenereerde brief met een link om te gaan naar het opgegeven e-mailadres gestuurd. Klik op deze link om naar de pagina te gaan om uw oude wachtwoord opnieuw in te stellen en een nieuw wachtwoord aan te maken. Houd er rekening mee dat het nieuwe wachtwoord niet hetzelfde mag zijn als het oude.

Stap 3

Als u niet alleen uw wachtwoord, maar ook uw Apple ID bent vergeten, zijn er nog een paar extra stappen die u moet nemen. Vermeld naast je e-mailadres ook je voor- en achternaam en beantwoord een paar geheime vragen over je identiteit. De verdere procedure voor het herstellen van uw Apple ID-wachtwoord is hetzelfde als in de vorige stap.

Stap 4

U kunt uw Apple ID-wachtwoord niet alleen herstellen via een mobiel of digitaal apparaat, maar ook via een computer met internettoegang. Ga naar een speciale pagina op de Apple website (je vindt de link hieronder). Vervolgens moet u een van de bovenstaande herstelmethoden uitvoeren, maar deze keer met uw computer.

Aanbevolen: