2020-trends Belichaamd In R-HOME-meubels

Inhoudsopgave:

2020-trends Belichaamd In R-HOME-meubels
2020-trends Belichaamd In R-HOME-meubels

Video: 2020-trends Belichaamd In R-HOME-meubels

Video: 2020-trends Belichaamd In R-HOME-meubels
Video: ТОП-10 БЮДЖЕТНЫХ НАХОДОК из МАСС-МАРКЕТА. Shopping reserved, HM. Покупки. 2024, April
Anonim

Trends veranderen van jaar tot jaar, en interieurontwerp is geen uitzondering. We kwamen erachter welke trends in decor in 2020 op het hoogtepunt van populariteit zijn.

2020-trends belichaamd in R-HOME-meubels
2020-trends belichaamd in R-HOME-meubels

Het is geen geheim dat correct geselecteerde interieurartikelen het uiterlijk radicaal kunnen veranderen en de esthetiek van uw huis kunnen benadrukken, terwijl elke kamer zijn eigen unieke stijl kan hebben. En bij het kopen van meubels in de salon, is het belangrijk om precies datgene te vinden dat niet alleen esthetisch in uw ontwerp past, maar ook gemak, functionaliteit en stijl combineert.

Trends veranderen van jaar tot jaar, en interieurontwerp is geen uitzondering. We leerden welke richtingen in decor in 2020 op het hoogtepunt van populariteit zijn en onderzochten ze aan de hand van het voorbeeld van woonmeubelcollecties van het bedrijf R-Home.

NEUTRALE TONEN

Neutrale tinten blijven trendy in 2020. Allereerst zijn dit koele grijstinten en warme beige tinten. Ze zijn niet alleen perfect voor het decoreren van muren, maar ook voor het decoreren van banken en bedden. Ongetwijfeld zal het lichte interieur kleine appartementen vullen met licht en lichtheid, vooral wanneer het buiten het raam koud en vochtig is en u comfort en warmte in uw huis wilt voelen.

Beeld
Beeld

VELOURS

Ondanks dat er bij velours in het interieur wordt gedacht aan de fluwelen bank van de oude grootmoeder, anno 2020 is deze bekledingsstof dé musthave van het seizoen. Het combineert luxe en comfort. Tegenwoordig gebruiken meubelfabrikanten actief velours, vooral bij het ontwerpen van gestoffeerde meubels, en het kleurenpalet is als nooit tevoren uitgebreid: helderblauw, roze, terracotta en taupe. De mogelijkheden om velours meubelen toe te passen in het interieur zijn eindeloos.

Beeld
Beeld

In de Art Nouveau collectie, zachte velours bekleding, een beetje goud, ronde lijnen. Het bleek vrij fris voor een collectie geïnspireerd op de meubels van mijn grootmoeder.

GEOMETRISCHE PATRONEN (GEOMETRIE)

Geometrische patronen zijn al vele jaren populair. Zo populair dat ze overal zijn. En hier is het belangrijkste om het niet te overdrijven, want volgens voorspellingen zal deze trend niet snel uit de mode raken. Daarom is het belangrijk om in 2020 een balans te vinden. Het frezen op de gevels van de kastmeubels van de Scandi-collectie is gemaakt in de vorm van een onopvallend geometrisch patroon, dat de Scandinavische rune "Hyera" vertegenwoordigt - de rune van geluk, harmonie en welzijn.

Beeld
Beeld

NATUURLIJKE TONEN EN TEXTUREN

Dit jaar richten ontwerpers zich op kleuren en texturen die hout, vegetatie en verschillende metalen nabootsen. Meubels en accessoires in natuurlijke kleuren, zoals rijk bosgroen, donkergrijs en kleikleuren, helpen bij het creëren van een natuurlijk interieur waarin u kunt ontspannen na een zware dag. Deze trend is volledig belichaamd in de Loft-collectie.

Beeld
Beeld

De texturen van de gevels van de Loft collectie kastmeubelen imiteren massief hout door de exacte match van het reliëf en patroon van de Halifax Oak serie decors, waar scheuren en knopen voelbaar zijn. Gestoffeerde meubelen met kunstwol of eco-lederen bekleding hebben een zachte en aangename textuur. Het materiaal is in perfecte harmonie met zowel houten meubelelementen als metalen of glazen oppervlakken.

Het idee van het R-Home-project is om de Russische consument stijlvolle meubels aan te bieden met optimale compacte afmetingen, geschikt voor kleine appartementen, tegen een betaalbare prijs. Kant-en-klare oplossingen, onderverdeeld in collecties en een verscheidenheid aan assortimenten en kleuren zullen een appartement snel inrichten met meubels in één stijl.

Aanbevolen: