Hoe Onbeperkt Sms'en?

Inhoudsopgave:

Hoe Onbeperkt Sms'en?
Hoe Onbeperkt Sms'en?

Video: Hoe Onbeperkt Sms'en?

Video: Hoe Onbeperkt Sms'en?
Video: Test: varkensschnitzels 2024, April
Anonim

In de omstandigheden van het moderne levensritme is het moeilijk om zonder sms te doen. Korte tekstberichten zijn voor veel abonnees de voorkeursmethode van communicatie, daarom bieden mobiele operators tegen een gunstige prijs sms-pakketten aan of een onbeperkte sms-dienst voor een maandelijks bedrag.

Hoe onbeperkt sms'en?
Hoe onbeperkt sms'en?

instructies:

Stap 1

Beeline-abonnees kunnen een van de diensten kiezen om een onbeperkt aantal sms'jes te verzenden. Voor degenen die alleen via sms communiceren met abonnees van hun eigen netwerk, is de dienst "SMS-mania" beschikbaar. De verbindingskosten bedragen 25 roebel en de dagelijkse abonnementskosten moeten worden betaald voor een bedrag van 8, 95 roebel. Als u sms'jes moet sturen naar abonnees van andere netwerken, kunt u de dienst "SMS-wetteloosheid" activeren. De verbindingskosten bedragen 30 roebel en de dagelijkse abonnementskosten bedragen 19,95 roebel.

Om de dienst "SMS-mania" te activeren, belt u het nummer 067406061.

Om de dienst "SMS-wetteloosheid" te activeren, belt u het nummer 0674090131.

Stap 2

De tariefoptie "Onbeperkt SMS en MMS" (alleen geldig binnen het netwerk) is beschikbaar voor MTS-abonnees van de volgende tariefplannen: "Maxi Plus", "Red Energy", "ULTRA", "Profi 800 VIP", "Profi 1300 VIP", "VIP 1000", "VIP 1600", "Zaken zonder grenzen", "All inclusive", "1000 voor 100", "Europees", evenals op de tarieflijn "Exclusief". Abonnees van de meeste tariefplannen worden niet in rekening gebracht voor het aansluiten van de optie, en de enige uitzonderingen zijn de tarieven "MAXI Plus" en "RED Energy" - u moet 35 roebel betalen voor de verbinding.

Om de optie te activeren, belt u * 111 * 2130 # vanaf uw mobiele telefoon of stuurt u een sms met de tekst "2130" (zonder aanhalingstekens) naar 111.

Aanbevolen: