Hoe Mms Naar Beeline Te Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Naar Beeline Te Sturen
Hoe Mms Naar Beeline Te Sturen

Video: Hoe Mms Naar Beeline Te Sturen

Video: Hoe Mms Naar Beeline Te Sturen
Video: Beeline-MMS.mov 2024, Mei
Anonim

Tot voor kort was het onmogelijk om MMS-berichten van internet naar mobiele telefoons van Beeline-abonnees te sturen. Maar alles verandert ten goede, en nu is het verzenden van MMS beschikbaar op de officiële website van "Beeline".

Hoe mms naar beeline te sturen
Hoe mms naar beeline te sturen

instructies:

Stap 1

Nu hoeft u geen geld meer uit te geven om MMS te verzenden als u het grootste deel van uw tijd achter uw computer doorbrengt en uw vrienden wilt plezieren met een grappig bericht of belangrijke informatie wilt overbrengen in de vorm van een korte multimediabrief. Ga naar de Beeline-website op www.beeline.ru en open de sectie "SMS / MMS verzenden"

Stap 2

Selecteer "Stuur MMS" en klik op de knop "Registreren" om u in het systeem te registreren. Registratie is alleen beschikbaar voor Beeline-abonnees. Om u te registreren, moet u uw telefoonnummer invoeren en vervolgens het wachtwoord invoeren dat u per sms hebt ontvangen.

Stap 3

Direct na registratie heeft u toegang tot al uw MMS-berichten in de vorm van een mailbox. Klik op de knop "Maak MMS-bericht". Voer in het nieuwe menu het telefoonnummer van de beller, het onderwerp en de tekst van het bericht in en voeg vervolgens een afbeelding, muziekbestand of videoclip toe. Klik op Verzenden. Uw MMS-bericht wordt verzonden en opgeslagen in uw menu op de site in het gedeelte "Verzonden items".

Aanbevolen: