De Home Towns-service Activeren In MTS

Inhoudsopgave:

De Home Towns-service Activeren In MTS
De Home Towns-service Activeren In MTS

Video: De Home Towns-service Activeren In MTS

Video: De Home Towns-service Activeren In MTS
Video: МТС Смарт Сервис 2024, Maart
Anonim

Sommige abonnees van mobiele operators geven er de voorkeur aan om via mobiele communicatie met vrienden uit andere steden te communiceren. Als het een paar jaar geleden als een luxe werd beschouwd, kan dit soort service nu ook door arme burgers worden gebruikt. MTS OJSC biedt zijn klanten de mogelijkheid om verbinding te maken met de Home Towns-service, waardoor uitgaande oproepen naar MTS-nummers slechts 2,5 roebel per minuut kosten.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw persoonlijke account voldoende geld heeft om verbinding te maken met de Home Towns-service, waarvan de kosten 34 roebel inclusief btw zijn.

Stap 2

Abonnees van niet alle tariefplannen hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst, heeft u bijvoorbeeld een zakelijk tarief, "The only" of "Guest", dan is de dienst niet voor u beschikbaar. Lees daarom, voordat u verbinding probeert te maken, het contract voor de levering van communicatiediensten of neem contact op met de operator van de klantenservice.

Stap 3

Word een gebruiker van de Home Towns-service door een bericht te sturen naar het korte nummer 111. Voer in het veld "Tekst" de volgende tekens in: 2132. Als u de service wilt deactiveren, stuur dan een sms naar hetzelfde nummer met de tekst: 21320. Vergeet niet dat het deactiveren van de dienst gratis is.

Stap 4

Activeer de Home Towns-service met een speciaal commando: * 111 * 2132 #, druk op het einde op de beltoets. U ontvangt een servicebericht op uw telefoon met informatie en verbinding.

Stap 5

Word een gebruiker van de dienst door het contactcenter van MTS OJSC te bellen op 0890. Als u aan het roamen bent, neem dan contact op met de operator door te bellen naar +74957660166.

Stap 6

Neem contact op met een klantenservice, dealer of filiaal. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen.

Stap 7

Als u om welke reden dan ook geen contact kunt opnemen met de operator, kunt u het zelfbedieningssysteem "Internet Assistant" gebruiken. Om dit te doen, moet je naar de officiële website van MTS OJSC gaan en op het juiste tabblad klikken. Maar registreer eerst een wachtwoord in het systeem, voer hiervoor het tiencijferige nummer en de beveiligingscode in die op de afbeelding wordt weergegeven. Het wachtwoord wordt als servicebericht naar uw telefoon verzonden.

Aanbevolen: