Hoe Een Mobiele Bank Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Bank Aan Te Sluiten
Hoe Een Mobiele Bank Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mobiele Bank Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mobiele Bank Aan Te Sluiten
Video: De ING Mobiel Bankieren App installeren en activeren | Digitaal Bankieren: Hoe werkt het | ING 2024, Mei
Anonim

Mobiel bankieren stelt de bezitter van een bankkaart in staat om altijd de vinger aan de pols van zijn rekening te houden. Betalen voor verschillende diensten, het aanvullen van de accounts van mobiele operators - dit is geen volledige lijst met mogelijkheden die voor de gebruiker openstaan.

Hoe een mobiele bank aan te sluiten
Hoe een mobiele bank aan te sluiten

Het is nodig

  • ATM vaardigheden.
  • Communicatieve vaardigheden met de helpdeskmedewerker.
  • Communicatieve vaardigheden met bankmedewerkers.

instructies:

Stap 1

Het is noodzakelijk om contact op te nemen met de inlichtingendienst van de bank om de procedure voor het aansluiten van de dienst te verduidelijken.

Stap 2

Als de mobiele bank na contact met de referentiedienst nog niet is aangesloten, moet u in de meeste gevallen contact opnemen met de bank en daar een aanvraag indienen. Het is gevuld met contactgegevens, het nummer van de bankkaart waarop de dienst is aangesloten, het mobiele telefoonnummer van de klant. De aanvraag wordt ondertekend door de aanvrager en de bankmedewerker. Sommige banken kunnen u vragen om de dienstverleners in te vullen tegen wie de betalingen zullen worden gedaan. Dit zijn ofwel telefoonnummers, ofwel bankrekeningen, ofwel contractnummers, enz. Binnen enige tijd is uw aanvraag verwerkt en is de mobiele bank aangesloten.

Stap 3

Sommige banken bieden de mogelijkheid om een mobiele bank aan te sluiten bij een geldautomaat. Om de service op deze manier te activeren, moet u de instructies op het ATM-scherm volgen.

Aanbevolen: