Hoe De Zender In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Zender In Te Stellen
Hoe De Zender In Te Stellen

Video: Hoe De Zender In Te Stellen

Video: Hoe De Zender In Te Stellen
Video: SWR Vermogen meten met de Syco SWR-430 / JX-20 2024, Mei
Anonim

De zender is een speciaal apparaat dat radiogolven genereert in de FM-band. Het is in staat om de mogelijkheden van het originele audiosysteem van uw auto uit te breiden, dat het afspelen van audio van digitale media niet ondersteunt.

Hoe de zender in te stellen
Hoe de zender in te stellen

Het is nodig

gps-navigator met zender

instructies:

Stap 1

Stel de FM-zender in uw navigator in met het merk Glofiish als voorbeeld. Het kan geluid van 76 tot 107 MHz verzenden. Stel de uitzendfrequentie in op dezelfde als op de radio. Om de zender op uw communicator te configureren, schakelt u de speciale toepassing in.

Stap 2

Ga hiervoor naar het menu "Start", selecteer "Programma's" - Multimedia - FM-zender. Zet de headset aan, het is nodig dat de zender op dezelfde manier werkt als de radio. Anders verschijnt er een foutmelding op het scherm van het apparaat en wordt de zender uitgeschakeld.

Stap 3

Zoek Scherm uit in het programmavenster, dit is de opdracht om het scherm uit te schakelen, en daaronder staat de huidige frequentie. Klik erop en pas het handmatig aan door de gewenste frequentie in te stellen. Klik vervolgens op het volumeniveau om het te wijzigen. Klik aan de rechterkant op de optie Band wijzigen om de frequentieband te wijzigen.

Stap 4

Zoek onderaan de Start-knoppen om aan de slag te gaan. En ook automatisch scannen. Voer automatisch afstemmen uit om de kanalen te vinden waarnaar u kunt luisteren. Dit is nodig om een vrije frequentie te vinden om de zenderuitzending af te stemmen.

Stap 5

Stel de frequentie van de zender in, deze moet hetzelfde zijn als op de autoradio. De signaalsterkte van de navigator is nogal zwak, zodat de zender het radiostation niet kan onderbreken. Daarom worden zowel de zender als het geluid van de schakelaar vaak gelijktijdig afgespeeld. Zoek dus een vrije frequentie.

Stap 6

Zet vervolgens het gewenste audiobestand (boek, muziek) of navigatie aan. Het geluid wordt naar de autospeakers gestuurd, wat handig is als er geen speler in de auto zit. Houd er rekening mee dat wanneer u de speakerphone op uw navigator gebruikt, de headset als microfoon wordt gebruikt. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van een zender is dat het geluid wordt geregeld volgens de prioriteit van de bron. Als de telefoon bijvoorbeeld een inkomende oproep ontvangt, wordt het volume van de muziek automatisch verlaagd.

Aanbevolen: