Muziek Overzetten Naar De Speler

Inhoudsopgave:

Muziek Overzetten Naar De Speler
Muziek Overzetten Naar De Speler

Video: Muziek Overzetten Naar De Speler

Video: Muziek Overzetten Naar De Speler
Video: MP3 speler nummers erop zetten 2024, April
Anonim

De overgrote meerderheid van moderne audiospelers is bedoeld om te delen met een computer - het zou moeten dienen als een bron van audiobestanden die naar deze gadget worden gekopieerd. De verbetering van spelers gaat in de richting van het vereenvoudigen van deze procedure, en tegenwoordig is het verplaatsen van muziek van een computer naar een audiospeler niet langer moeilijk.

Muziek overzetten naar de speler
Muziek overzetten naar de speler

instructies:

Stap 1

Sluit de speler aan op uw computer. De exacte methode hangt af van het gebruikte model, maar meestal is het voldoende om ze aan te sluiten met een kabel uit de set accessoires die is meegeleverd in de kit die bij het apparaat is gekocht. Meestal heeft deze kabel een mini-USB-connector aan het ene uiteinde en een standaard USB-connector aan het andere. Steek de miniconnector in de overeenkomstige aansluiting op de speler en sluit de andere connector aan op een van de USB-poorten op uw computer.

Stap 2

Nadat de speler op uw computer is aangesloten, zal het besturingssysteem dit nieuwe apparaat herkennen als een "externe schijf" en zal het beschikbaar komen zoals elke schijf op uw computer. Als het besturingssysteem geen geschikt stuurprogramma in zijn database kan vinden, verschijnt er een bijbehorende waarschuwing in het systeemvak van de taakbalk en moet u het stuurprogramma zelf installeren. Spelers die extra stuurprogramma's nodig hebben, worden in de regel geleverd met een softwareschijf - installeer deze in de optische schijflezer van uw computer, selecteer de optie voor het installeren van de stuurprogramma's in het menu en volg de instructies van het installatieprogramma. Als zo'n schijf niet aanwezig is, ga dan naar de website van de fabrikant van de speler en download daar de benodigde software.

Stap 3

Als uw speler het gebruik van een speciaal programma nodig heeft om met een computer te werken, kopieer dan de benodigde muziekbestanden met zijn hulp. De meeste moderne spelers zijn echter volledig compatibel met Windows. Om de benodigde muziekbestanden van de computer naar de speler te kopiëren, volstaat het daarom om ze op het bureaublad of in het Verkenner-venster te selecteren, op de toetsencombinatie ctrl + c te drukken en vervolgens naar de speler te gaan die is aangesloten als een externe schijf en druk op de toetscombinatie ctrl + v. Op deze manier kunt u niet alleen afzonderlijke bestanden kopiëren, maar ook mappen.

Aanbevolen: