Wifi Instellen Op IPhone

Inhoudsopgave:

Wifi Instellen Op IPhone
Wifi Instellen Op IPhone

Video: Wifi Instellen Op IPhone

Video: Wifi Instellen Op IPhone
Video: Подключение iPhone к сети Wi-Fi 2024, Mei
Anonim

WiFi biedt draadloze internettoegang en stelt u in staat om met hoge snelheid door de gewenste pagina's te bladeren. U kunt ook gebruikmaken van wifi via de iPhone en het apparaat biedt maximale functionaliteit bij het werken met internet. Het apparaat vindt alle draadloze netwerken goed en maakt er met succes verbinding mee.

Wifi instellen op iPhone
Wifi instellen op iPhone

instructies:

Stap 1

Klik op het pictogram "Instellingen" en selecteer "WiFi". Zorg ervoor dat de schuifregelaar aan de rechterkant is ingeschakeld.

Stap 2

Selecteer een van de beschikbare netwerken waarmee u verbinding wilt maken.

Stap 3

Voer in het pop-upvenster het wachtwoord in als de verbinding met een beveiligd netwerk is. Het moet hoofdlettergevoelig worden ingevoerd. Alle beveiligde netwerken worden weergegeven met een hangslotpictogram in de lijst.

Stap 4

Als het apparaat succesvol is aangesloten, wordt een bijbehorende bevestiging weergegeven. Als de verbinding tot stand is gebracht, wordt er een vinkje weergegeven links van de netwerknaam. Er staat dat de verbinding met dit specifieke netwerk tot stand is gebracht.

Stap 5

Hoe meer afdelingen zich bij het internetpictogram bevinden, hoe beter de verbinding is. Om de connectiviteit te verbeteren, is het raadzaam om zo dicht mogelijk bij de wifi-bron te gaan staan.

Stap 6

De telefooninstellingen hebben ook de mogelijkheid om automatisch verbinding te maken. Als deze optie is ingeschakeld, zal het apparaat zelfstandig een beschikbaar netwerk selecteren en er verbinding mee maken. Deze functie is uitgeschakeld in het item WiFi-instellingen.

Stap 7

Ook onthoudt het apparaat automatisch de parameters van het toegangspunt waarmee het was verbonden. Daarom zal de telefoon bij het laden van de bijbehorende lijst, nadat hij dit punt heeft gevonden, er automatisch verbinding mee maken. Om deze functie uit te schakelen, selecteert u het opgeslagen netwerk en klikt u op de rode pijl rechts van de naam en selecteert u vervolgens het item "Verwijderen".

Stap 8

Als er een automatische verbinding met het netwerk is, maar internet werkt niet, moet u dit toegangspunt verwijderen en de telefoon opnieuw opstarten, waarna u opnieuw verbinding kunt maken. Als het netwerk niet meer werkt, moet u contact opnemen met de verbindingsprovider om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Aanbevolen: