Een Mobiel Nummer Vinden Op Voor- En Achternaam

Inhoudsopgave:

Een Mobiel Nummer Vinden Op Voor- En Achternaam
Een Mobiel Nummer Vinden Op Voor- En Achternaam

Video: Een Mobiel Nummer Vinden Op Voor- En Achternaam

Video: Een Mobiel Nummer Vinden Op Voor- En Achternaam
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Telefoonnummers, persoonlijke gegevens en andere informatie over een persoon zijn vertrouwelijke informatie. Maar het komt vaak voor dat het vrij beschikbaar kan zijn en het zal niet moeilijk zijn om het te vinden.

Een mobiel nummer vinden op voor- en achternaam
Een mobiel nummer vinden op voor- en achternaam

Het is nodig

  • -telefoonboek;
  • -basis van telefoonnummers;
  • -een computer;
  • -het internet.

instructies:

Stap 1

Er zijn situaties waarin het nodig is om informatie (telefoonnummer) over een bepaalde persoon te verkrijgen, waarbij alleen zijn naam en achternaam bekend zijn. Elk heeft verschillende doelen. Iemand zoekt de telefoon van een meisje dat ze leuk vonden, iemand zoekt kennissen of oude vrienden, en iemand zoekt debiteuren of verdwenen partners.

Stap 2

Als u gemeenschappelijke kennissen heeft, vraag hen dan naar de persoon waarin u geïnteresseerd bent, vraag hen om u een telefoonnummer te geven. Heel vaak kunt u het telefoonnummer gemakkelijk en zonder veel moeite achterhalen. Maar als je een persoon helemaal niet kent, en alleen zijn naam en achternaam bekend zijn, handel dan anders.

Stap 3

Ga online en voer de voor- en achternaam van de persoon van interesse in de zoekbalk in. Veel mensen zijn geregistreerd in verschillende sociale netwerken en laten bijna alle gegevens over zichzelf achter. Als de zoekopdracht u naar een van de sociale netwerken of een forum verwijst, vindt u daar hoogstwaarschijnlijk het vereiste telefoonnummer, op voorwaarde dat de persoon alle gegevens over zichzelf heeft ingevuld.

Stap 4

Zoek in de internetdatabase met nummers op naam en. Dergelijke databases zijn vrij beschikbaar, er zijn hele sites die hierin gespecialiseerd zijn. Daar kunt u voor een bepaald bedrag een zoekopdracht kopen of bestellen voor informatie over een persoon, inclusief een zoekopdracht naar een telefoonnummer.

Stap 5

Neem contact op met een privédetective die u zal helpen een volledig dossier samen te stellen over de persoon in wie u geïnteresseerd bent (telefoonnummers, woonadressen, enz.). Het vinden van een privédetectivebureau is niet moeilijk, bijna alle krantenadvertenties of elektronische borden staan vol met dergelijke diensten.

Stap 6

Als een persoon de verantwoordelijkheid ontwijkt en je een telefoonnummer nodig hebt om hem aan te sporen een schuld terug te betalen of andere verplichtingen na te komen, neem dan contact op met de wetshandhavingsinstanties en schrijf een verklaring over het aansprakelijk stellen van de persoon en het verstrekken van de nodige informatie, inclusief telefoonnummers.

Aanbevolen: