Een Telefoonnummer Verbergen

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Verbergen
Een Telefoonnummer Verbergen

Video: Een Telefoonnummer Verbergen

Video: Een Telefoonnummer Verbergen
Video: iPhone Hoe nummer te verbergen wanneer u iemand belt 2024, April
Anonim

Met de beller-ID kunt u het telefoonnummer achterhalen van de persoon die u belt. Dit is erg handig, aangezien u altijd het weergegeven nummer kunt terugbellen. Maar er zijn situaties waarin u om de een of andere reden niet wilt dat de gesprekspartner uw telefoon herkent. Om je nummer geheim te houden, hoef je niet met de telefoon van iemand anders te bellen of een andere simkaart aan te schaffen. Mobiele operators gebruiken een speciale dienst om uw mobiele telefoonnummer onbereikbaar te maken.

Een telefoonnummer verbergen
Een telefoonnummer verbergen

Het is nodig

een mobiele telefoon met een geïnstalleerde simkaart

instructies:

Stap 1

Als u een Beeline-abonnee bent, kunt u uw telefoonnummer verbergen door 06740971 te bellen of het commando "* 110 * 071 #" te kiezen vanaf uw mobiel en op de belknop te drukken.

Stap 2

Om de nummerbepaling van Beeline voor één oproep te annuleren, kiest u de combinatie "* 31 # nummer van de gewenste abonnee" vanaf de telefoon en drukt u op de knop "Bellen".

Stap 3

Om het Megafon-netwerknummer te verbergen, gebruikt u het Service-Guide-systeem of voert u uw telefoonnummer in het juiste formulier in het gedeelte over serviceverbinding op de website van de operator in en klikt u op de knop Verbinden.

Stap 4

Binnen enkele minuten ontvangt u een SMS-bericht waarin u wordt gevraagd de keuze voor deze dienst te bevestigen. Geef een positief antwoord op dit bericht op de in de brief aangegeven manier.

Stap 5

Om verbinding te maken met de "Anti-caller ID" in Megafon zonder internet te gebruiken, stuurt u een bericht naar 000105501 of kiest u het commando "* 105 * 501 #" vanaf uw mobiele telefoon. Om tijdelijk de zichtbaarheid van het nummer voor oproepen naar één abonnee te herstellen, kiest u de gewenste telefoon in de vorm "* 31 # (telefoonnummer)" en drukt u op de toets "Bellen".

Stap 6

Als u uw telefoon, bediend door Megafon, slechts voor één keer wilt verbergen, stel dan in de handsetinstellingen een verbod in op de overdracht van uw nummer en kies "# 31 # abonneenummer" en druk op "Bellen". Vergeet na het bellen niet om de zichtbaarheidsinstellingen van uw telefoonnummer terug te zetten naar hun oorspronkelijke staat.

Stap 7

Om de bepaling van uw MTS-nummer te verbieden, activeert u de AntiAON-service vanuit de "Internet Assistant" of kiest u de combinatie "* 111 * 46 #" op uw telefoon en drukt u op de knop "Bellen".

Stap 8

Als u de actie "AntiAON" in MTS voor één oproep wilt annuleren, kiest u het nummer van de gewenste abonnee in de vorm "* 31 # + 7nummer van de gebelde abonnee" en drukt u op de belknop.

Stap 9

Om de AntiAON on Demand-service toe te voegen, waarmee u het MTS-nummer slechts één keer kunt verbergen, belt u eerst * 111 * 84 # vanaf uw mobiel en drukt u op de belknop. Kies vervolgens het gewenste nummer in het formaat "# 31 # + 7 het nummer van de gebelde abonnee" en druk op "Bellen". Deactiveer na het bellen de service op dezelfde manier als waarmee u deze hebt geactiveerd.

Stap 10

Om het Skylink-nummer te verbergen, gebruikt u uw persoonlijke account in SkyPoint of belt u 555 volgens de aanwijzingen van de autoinformer. Om de weergave van uw nummer eenmalig te verbieden, kiest u "* 52 het nummer van de gebelde abonnee" vanaf uw mobiele telefoon en drukt u op de belknop.

Stap 11

Als u de definitie van uw telefoon voor één oproep wilt herstellen met de Skylink permanente anti-identificatiedienst ingeschakeld, kies dan het gewenste nummer in het formaat "* 51 gebeld abonneenummer" en druk op "Bellen".

Aanbevolen: