Hoe De Directe Nummeroperator Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Directe Nummeroperator Te Achterhalen?
Hoe De Directe Nummeroperator Te Achterhalen?

Video: Hoe De Directe Nummeroperator Te Achterhalen?

Video: Hoe De Directe Nummeroperator Te Achterhalen?
Video: How To Call As Private Number(Unknown Number) On Samsung Galaxy S8/S8 Plus 2024, April
Anonim

Directe nummers worden geleverd door mobiele operators om de functies van mobiele en vaste telefoons in één apparaat te combineren, waardoor communicatiediensten worden geleverd tegen de prijs van stadstarieven. Het is vrij eenvoudig om de operator te achterhalen die het mobiele telefoonnummer bedient.

Hoe de directe nummeroperator te achterhalen?
Hoe de directe nummeroperator te achterhalen?

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Bekijk de eerste cijfers van het directe telefoonnummer. Het eerste cijfer - 8 of +7 - betekent de landcode (in dit geval Rusland). De volgende drie cijfers kunnen in sommige gevallen aangeven dat het nummer bij een bepaald mobiel bedrijf hoort, bijvoorbeeld de identifier 925 geeft aan dat het nummer is verbonden met het Megafon-netwerk en 903 naar Beeline, 985 naar MTS. Ook gebruiken veel bedrijven de stadscode in plaats van het voorvoegsel waarin de abonnee op het systeem was aangesloten.

Stap 2

Als u toegang hebt tot internet, controleer dan of het directe nummer van een bepaalde operator is die speciale onlinediensten gebruikt, bijvoorbeeld https://www.numberingplans.com/. Op deze bron kunt u informatie krijgen over de dienstdoende telefoonmaatschappij van een bepaald nummer, de regio van verbinding en andere gegevens van de abonnee.

Stap 3

Ga naar de open pagina van de site naar het menu voor het controleren van telefoonnummers, die zich aan de linkerkant bevindt (tools voor nummeranalyse). Selecteer in het menu dat wordt geopend het allereerste item van boven - Analyse van telefoonnummers. Voer het telefoonnummer van de abonnee in internationaal formaat in, in plaats van acht met +7.

Stap 4

Let op de hieronder beschreven regels voor het invoeren van gegevens. Nadat u ervoor heeft gezorgd dat het nummer correct is gespeld, drukt u op Enter en wacht u tot de verificatieresultaten verschijnen. Kijk rechtsonder naar de gegevens van het directe nummer van de netbeheerder.

Stap 5

Om de serviceprovider van een mobiel telefoonnummer te achterhalen, gebruikt u de definitie door identifiers, nadat u de tabel eerder op internet hebt gevonden of deze bron gebruikt. Houd er rekening mee dat deze informatie gratis wordt verstrekt en dat er geen sms hoeft te worden verzonden om de ontvangst van de service te bevestigen.

Aanbevolen: