Hoe U Uw Dubbel Op Foto Gratis Online Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Dubbel Op Foto Gratis Online Kunt Vinden
Hoe U Uw Dubbel Op Foto Gratis Online Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Dubbel Op Foto Gratis Online Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Dubbel Op Foto Gratis Online Kunt Vinden
Video: How to Make a Youtube Thumbnail for FREE: Canva Tutorial | Sellable Skills 2024, April
Anonim

Ze zeggen dat elke persoon op de planeet een dubbelganger heeft. Je hebt vast zelfs meer dan eens gehoord dat je op een beroemd persoon lijkt. Als u echt wilt weten hoe u uw dubbel gratis op een foto kunt vinden, kunt u zich wenden tot een van de vele diensten op internet.

Hoe u uw dubbel gratis op foto kunt vinden
Hoe u uw dubbel gratis op foto kunt vinden

instructies:

Stap 1

Om uw dubbelganger online te vinden, selecteert u uw full face foto van goede kwaliteit. Het is wenselijk dat het een stevige achtergrond heeft en dat de ogen er recht uitzien en zich op hetzelfde niveau bevinden. Hoe beter de afbeelding overeenkomt met deze parameters, hoe nauwkeuriger de zoekopdracht zal zijn.

Stap 2

Ga naar play-analogia.com en registreer je erop, upload de geselecteerde foto en markeer de middelpunten van de leerlingen met stippen. Dan kun je zoeken. De site geeft je gratis drie foto's van je beroemde tegenhangers zonder sms.

Stap 3

Bezoek ook myheritage.com en klik onder "celebrities and entertainment" op het tabblad "celebrity collage". Upload je foto en vind maar liefst tien van je dubbelgangers uit de database van meer dan 3000 Hollywood-sterren, atleten, politici.

Stap 4

Als je geregistreerd bent op populaire sociale netwerken, zoek dan een applicatie waarmee je je dubbels op foto kunt matchen. Log in en upload de bijbehorende afbeelding. Dergelijke toepassingen werken ongeveer hetzelfde als de hierboven beschreven sites. Op het sociale netwerk Vkontakte kunt u bijvoorbeeld het spel "Doubles - Who Looks Like You" gebruiken.

Stap 5

U kunt online zonder sms een persoon proberen te vinden die op uzelf lijkt, niet alleen onder beroemdheden, maar ook onder alle mensen van wie de foto's zijn geïndexeerd door een zoekmachine. Om uw tweeling gratis te vinden, gaat u naar de Yandex- of Google-zoekpagina voor afbeeldingen en uploadt u uw foto. Het systeem kan een enorm aantal afbeeldingen produceren van mensen die op u lijken. Om uw zoekopdracht nauwkeuriger te maken, klikt u met de rechtermuisknop op de onnodige uit de resultaten en herhaalt u de zoekopdracht.

Stap 6

Als u andere diensten op internet vindt die u helpen uw fotodagboek online te vinden, let dan op de beoordelingen van mensen over het gebruik ervan. Registreer je niet op verdachte sites, stuur geen sms. Dergelijke middelen zullen meestal geen echt resultaat opleveren, omdat ze in de meeste gevallen alleen bedoeld zijn om illegaal geld te verdienen. U kunt uw dubbel op foto nog steeds gratis vinden op internet.

Aanbevolen: