Hoe De Internetservice Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Internetservice Uit Te Schakelen?
Hoe De Internetservice Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Internetservice Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Internetservice Uit Te Schakelen?
Video: Windows 7 How to turn internet connection off and on 2024, April
Anonim

Het internet is tegenwoordig in bijna elk huis. Het is bijna onmogelijk om je het leven van een modern persoon zonder voor te stellen. Er zijn echter situaties waarin het nodig is om de internetservice uit te schakelen. En heel vaak zijn gebruikers in de war - hoe het correct te doen.

Hoe de internetservice uit te schakelen?
Hoe de internetservice uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Sommige providers hebben het zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om abonnees te ontkoppelen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar het enige nummer van de helpdesk van het bedrijf te bellen, uzelf en uw adres te noemen en te vragen om de verbinding met u te verbreken. Het enige wat je nog hoeft te doen is de internetkabel los te koppelen van de computer. Vanaf dit moment wordt ervan uitgegaan dat de service voor u is uitgeschakeld.

Stap 2

Er is ook een pluspunt van deze methode. Niemand neemt de kabel van je af en als je van gedachten verandert, kun je altijd terug naar de gelederen van abonnees van deze of gene provider. U kunt dit ook telefonisch doen.

Stap 3

Er zijn echter een aantal bedrijven die abonnees internetdiensten aanbieden via een gespecialiseerde modem. En het beëindigen van het servicecontract met hen is enigszins problematisch. Eerst moet u het bedrijf zelf informeren. Bel hiervoor het telefoonnummer dat is vermeld in uw internetverbindingsovereenkomst. Leg de hele situatie uit aan de specialist en vraag hem om u los te koppelen van de diensten die zij aanbieden.

Stap 4

Vervolgens moet u het netsnoer van de modem loskoppelen van de computer, analoog aan een internetkabel. Vanaf dit moment is de internetservice in uw appartement uitgeschakeld. Houd er echter rekening mee dat als de modem bij u blijft, u hiervoor de maandelijkse huur moet betalen.

Aanbevolen: