Telefonisch Contact Opnemen Met De MTS-operator

Inhoudsopgave:

Telefonisch Contact Opnemen Met De MTS-operator
Telefonisch Contact Opnemen Met De MTS-operator

Video: Telefonisch Contact Opnemen Met De MTS-operator

Video: Telefonisch Contact Opnemen Met De MTS-operator
Video: Как позвонить «живому» оператору МТС напрямую 2024, April
Anonim

Mobiele telefoons kunnen al worden geclassificeerd als essentiële items. Mobiele communicatie is tegenwoordig voor iedereen beschikbaar. Een van de vele voordelen van deze vorm van communicatie is dat bijna alle problemen die te maken hebben met het onderhoud en de bediening van telefoons automatisch kunnen worden opgelost. U kunt de antwoorden op vragen die niet in de gesproken aanwijzingen staan, vinden door rechtstreeks met de telefoniste te praten.

Telefonisch contact opnemen met de MTS-operator
Telefonisch contact opnemen met de MTS-operator

instructies:

Stap 1

Het referentienummer 0890 is hetzelfde voor alle abonnees van het MTS-netwerk in Rusland. Bellen ernaar is niet alleen gratis voor Russische abonnees, maar ook voor burgers van Oekraïne, Wit-Rusland, Oezbekistan en Armenië die worden bediend door operatorbedrijven die zijn aangesloten bij MTS.

Stap 2

Nadat u het nummer heeft gekozen, hoort u automatisch een bericht over de diensten en acties die u kunt ondernemen, begeleid door stembegeleiding. Luister naar het geheel om er zeker van te zijn dat uw vraag niet in de lijst staat. Aan het einde van het bericht zal het antwoordapparaat u adviseren het nummer "0" te bellen om de stem te horen van een telefoniste die klaar staat om uw problemen op te lossen. Druk op dit punt of eerder tijdens de informatie op het antwoordapparaat op "0".

Stap 3

In het geval dat u naar het buitenland gaat, gaat u naar de MTS-website, stelt u uw woonplaats in de instellingen in en selecteert u in het gedeelte "Help en service" "Contact Center". Noteer de telefoonnummers van de service van de operator in uw regio, die u mogelijk nodig heeft als u internationaal roamt.

Stap 4

Als u contact wilt opnemen met de operator vanaf een vaste telefoon die in Rusland is geregistreerd, evenals vanaf een mobiele telefoon waarin een simkaart van een andere mobiele operator is geïnstalleerd, belt u 8 800 250 0890. Het maakt niet uit hoe lang het gesprek met de operator duurt, het zal gratis voor jou…

Aanbevolen: