Hoe Het Nummer 8-800 . Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer 8-800 . Te Krijgen
Hoe Het Nummer 8-800 . Te Krijgen

Video: Hoe Het Nummer 8-800 . Te Krijgen

Video: Hoe Het Nummer 8-800 . Te Krijgen
Video: 💥 Есть ли слабые места в безупречных Mercedes W211 и C219? Что общего у Е-класса и CLS? 2024, April
Anonim

De service van een gratis oproep naar een nummer beginnend met 8-800 kan een aanzienlijk concurrentievoordeel van het bedrijf worden. Klanten kunnen zich immers vaak geen dure interlokale gesprekken veroorloven en weigeren simpelweg de dienst of kiezen voor een ander bedrijf. Door zo'n handig nummer aan te sluiten, weet u zeker dat het aantal oproepen naar uw bedrijf merkbaar zal toenemen.

Klanten kunnen het gratis nummer overal in het land bellen
Klanten kunnen het gratis nummer overal in het land bellen

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - paspoort;
  • - documenten bij inschrijving van een rechtspersoon;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Het nummer voor 8-800 wordt door veel telecomoperators verstrekt. Dit nummer is virtueel en meerkanaals, dat wil zeggen dat er geen meerdere telefoons of extra telefoonlijnen voor nodig zijn. Ze worden verstrekt aan rechtspersonen. De kosten van uitgaande oproepen naar een dergelijk nummer zijn gratis voor abonnees en u betaalt voor deze dienst afhankelijk van het aantal ontvangen oproepen. Informeer bij de toonaangevende telecomoperators (Rostelecom, Beeline) wat de basistarieven zijn voor het aansluiten van het 8-800-nummer. Kies degene die het beste bij je past.

Stap 2

Vul het formulier in om het nummer 8-800 te verbinden. Het formulier van de vragenlijst kan worden verkregen op het kantoor van de telecomoperator of worden gedownload van hun website. Daarna neemt een bedrijfsvertegenwoordiger contact met u op en kunt u de details bespreken.

Om een overeenkomst te sluiten, moet u naar het kantoor van een telecomoperator gaan, een pakket documenten overleggen over de registratie van een rechtspersoon, een paspoort.

Stap 3

Koop zoveel simkaarten als je nodig hebt. Alle oproepen naar uw 8-800-nummer worden automatisch verwerkt op de server van de telefoniste en doorgestuurd naar deze nummers, en u kunt er zoveel medewerkers bij betrekken als u nodig heeft.

Na de start van uw enkelvoudig nummer kunt u het dienstenpakket wijzigen en variëren. Indien nodig kunt u de antwoordapparaatfunctie aansluiten, het pakket "mini-telefoonstation" met de mogelijkheid om oproepen door te schakelen naar andere specialisten, 24 uur per dag.

Aanbevolen: