GPRS-instellingen Verbinden Op MTS

Inhoudsopgave:

GPRS-instellingen Verbinden Op MTS
GPRS-instellingen Verbinden Op MTS
Anonim

GPRS is een technologie die gegevensuitwisseling tussen abonnees in een GSM-netwerk mogelijk maakt. Mobiele bedrijven, waaronder MTS, gebruiken het om gebruikers internettoegang te bieden.

GPRS-instellingen verbinden op MTS
GPRS-instellingen verbinden op MTS

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat uw telefoon een GPRS-verbinding ondersteunt. U kunt dit vinden in de instructies van het apparaat of op de website van de fabrikant. Momenteel is GPRS-ondersteuning aanwezig op bijna alle moderne mobiele apparaten.

Stap 2

Ontdek de GPRS-diensten die door de operator worden aangeboden. MTS biedt zijn klanten er twee: GPRS-Internet en GPRS-Wap. Ze verschillen daarin dat GPRS-Wap vereist is om speciale Wap-sites te bekijken, en reguliere sites zullen ontoegankelijk zijn wanneer deze is aangesloten. Als u verbinding maakt via GPRS-internet, kunt u het internet volledig gebruiken op uw mobiele apparaat.

Stap 3

Plaats de simkaart en zet de telefoon aan. Wanneer je hem voor de eerste keer aanzet met een nieuwe kaart, ontvang je automatisch een sms-bericht van MTS met daarin de nodige GPRS-instellingen. Sla ze op en je internetverbinding wordt ingesteld. Als de instellingen niet zijn gekomen, sluit u de services handmatig aan.

Stap 4

Bel 0022 vanaf uw gsm met een prepaid tariefplan en volg de instructies van de informant. Als u een contractueel tariefplan heeft, belt u 0880 en gebruikt u de gegeven aanwijzingen.

Stap 5

Stel GPRS in op uw mobiele telefoon. Geef hiervoor de volgende gegevens op in de apparaatparameters: voor de verbindingsnaam - MTS Internet, voor het gegevenskanaal - Packet-gegevens (GPRS). Geef het toegangspunt een naam internet.mts.ru, gebruikersnaam en wachtwoord - mts. De aanvullende parameters mogen niet worden aangeraakt en het is beter om ze standaard te laten zoals ze waren.

Stap 6

Verbind en configureer GPRS met behulp van de MTS-website. Ga naar uw persoonlijke account (login en wachtwoord kunnen worden verkregen via de instructies op de pagina) en open de lijst met aangesloten services. Selecteer en activeer GPRS met de parameters die bij u passen. Controleer de verbinding op uw telefoon.

Aanbevolen: