Instellingen Maken In Uw Megafon-account

Instellingen Maken In Uw Megafon-account
Instellingen Maken In Uw Megafon-account

Video: Instellingen Maken In Uw Megafon-account

Video: Instellingen Maken In Uw Megafon-account
Video: Бесплатный интернет Anony tun Дар Мегафон Точикистон 2024, Maart
Anonim

De maan is een satelliet van de aarde, een mobiele telefoon is een satelliet van een beschaafd persoon. De laatste verslaving dwingt je om vaker je persoonlijke account in te voeren dan je zou willen. Om deze situatie gedeeltelijk te corrigeren en nuttige functies toe te passen, zal de competente instelling van verschillende belangrijke parameters van Megafon mobiele communicatie het mogelijk maken.

Instellingen maken in uw Megafon-account
Instellingen maken in uw Megafon-account
  1. In deze sectie kunt u de naam, achternaam, patroniem van de abonnee, geboortedatum en e-mail specificeren. Er is ook een speciale kolom voor het invoeren van een extra communicatienummer (in elk formaat). Er is ook informatie over het nummer van het persoonlijke account, de activeringsdatum van het nummer en de regio waarbinnen de activering plaatsvond.
  2. In dit gedeelte kunt u Automatisch inloggen en sms-meldingen in- en uitschakelen en het wachtwoord wijzigen. Met Connected Auto Login kunt u inloggen op de LC zonder een wachtwoord of code in te voeren. Als daarnaast de distributie van mobiel internet wordt uitgevoerd, zijn de gegevens van het Persoonlijk Account beschikbaar voor iedereen die verbinding heeft gemaakt met uw toegangspunt. Door sms-meldingen aan te sluiten, kunt u de toegang tot uw pc controleren en op tijd reageren als iemand binnenkomt: elke keer dat u binnenkomt, ontvangt u een sms-bericht. Dit gedeelte biedt ook de functie om het oude wachtwoord in een nieuw wachtwoord te veranderen.
  3. In de sectie is het mogelijk om de automatische betalingsservice op twee manieren te activeren: 1) door het bedrag op de rekening - als het saldo onder de door u ingestelde limiet komt, wordt de rekening automatisch aangevuld; 2) periodieke automatische betaling - in dit geval wordt het account eenmaal per dag, week of maand automatisch aangevuld voor het opgegeven bedrag.
  4. Als u een nieuwe bankkaart moet koppelen om uw rekening aan te vullen, kunt u dit doen in de sectie. Alle gekoppelde kaarten worden helemaal onderaan weergegeven. Er is ook een functie "Automatische betaling instellen".
  5. Als u meer wilt weten over het tijdstip van het invoeren van uw persoonlijke account voor de afgelopen dichtstbijzijnde periode, moet u de sectie openen. Hierin kunt u de exacte tijd en datum van de laatste acties zien, evenals het type en de details van de uitgevoerde bewerkingen.
  6. Bij het aanvullen van een mobiele telefoonrekening maken sommige mensen zich zorgen over de betrouwbaarheid van de betaling en willen daarom de ontvangst van de transactie zien. Het is mogelijk om te kiezen waar de cheque naartoe gaat - naar de telefoon in de vorm van sms of naar e-mail - in de sectie.
  7. Voor een handiger gebruik van de Persoonlijke Account is de functie van het koppelen van een tweede nummer voorzien. Hiermee kunt u schakelen tussen uw mobiele nummers zonder uw pc te verlaten, wat u verlost van herhaalde of meerdere pogingen om het juiste wachtwoord in te voeren. U kunt zien welk nummer aan welke is gekoppeld, als u naar de sectie gaat.
  8. Er is een speciale modus voor het ontvangen van oproepen, waarmee u op elk moment contact kunt houden. Dit gemak komt in twee gevallen van pas: als de telefoon niet werkt; als het mobiele apparaat om welke reden dan ook wordt vergeten of thuis wordt gelaten. Inkomende oproepen in deze modus worden automatisch doorgeschakeld naar een andere mobiele of vaste telefoon, die zich bij u in de buurt bevindt. In de paragraaf kunt u de hierboven beschreven handige modus instellen.

Aanbevolen: