Hoe Kom Je Bij De Beeline Netwerkoperator: Een Beproefde Methode

Hoe Kom Je Bij De Beeline Netwerkoperator: Een Beproefde Methode
Hoe Kom Je Bij De Beeline Netwerkoperator: Een Beproefde Methode

Video: Hoe Kom Je Bij De Beeline Netwerkoperator: Een Beproefde Methode

Video: Hoe Kom Je Bij De Beeline Netwerkoperator: Een Beproefde Methode
Video: WTF Beeline/Секрет Beeline 2024, April
Anonim

In slechts een decennium is mobiele communicatie gemeengoed geworden. Iedereen heeft mobiele telefoons: basisschoolkinderen, adolescenten, studenten en werknemers, maar ook ouderen. In de regel weet iedereen hoe hij de functies van zijn apparaat moet gebruiken, maar soms rijzen er vragen die alleen kunnen worden opgelost door een medewerker van het klantenondersteuningscentrum.

Hoe de telefoniste te bellen?
Hoe de telefoniste te bellen?

Aanvankelijk werd de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met een specialist door elke operator ondersteund, maar na verloop van tijd hebben sommigen deze functie verwijderd. Zo is een oproep naar de technische ondersteuning van "Beeline" op 0611 nu beperkt tot alleen prompts van het systeem. U kunt zo lang wachten als u wilt totdat het aanbod contact opneemt met de operator, maar de felbegeerde overstap zal niet gebeuren.

Natuurlijk kunt u contact opnemen met het ondersteuningscentrum op de Beeline-website, in uw persoonlijke account, waar er verschillende opties zijn voor dergelijke communicatie. Niet iedereen heeft echter deze mogelijkheid en het is altijd handiger om te bellen.

Dus hoe kom je toch door tot de exploitant van het Beeline-netwerk? Het blijkt dat er een maas in de wet is, en vrij eenvoudig.

  1. U moet 0611 bellen op uw telefoon - dit is gratis ondersteuning voor abonnees. Het systeem geeft onmiddellijk een begroeting en rapporteert informatie over het tariefplan en het saldo van de gebruiker, waarna het de diensten begint op te sommen, met een voorstel om een of ander nummer in te drukken op de toonkiezen van het apparaat.
  2. Het cijfer "één" bevat alle informatie over mobiel internet en u moet op deze toets drukken, zelfs de informatie is niet nodig.
  3. Verder zegt het systeem dat als je nu verbinding moet maken met internet, je opnieuw op één moet drukken en om informatie in sms te krijgen, dan het cijfer "twee". Dit bericht moet worden genegeerd en er moet op nul worden gedrukt. In dezelfde seconde klinkt er een waarschuwing dat alle gesprekken worden opgenomen, en het enige dat overblijft is wachten op het antwoord van de specialist.

De wachttijd is afhankelijk van de congestie van de lijn, maar alles is binnen redelijke grenzen - bijna altijd minder dan vijf minuten. Wel, dan kunt u uw vragen stellen.

Aanbevolen: