Hoe Kom Je Bij De Menuservice

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Menuservice
Hoe Kom Je Bij De Menuservice

Video: Hoe Kom Je Bij De Menuservice

Video: Hoe Kom Je Bij De Menuservice
Video: Toyota/Lexus Service menu 2024, April
Anonim

Het servicemenu van de tv wordt gebruikt om de basisparameters van het apparaat te configureren. Afhankelijk van de fabrikant zijn er verschillende combinaties voor toegang tot dit menu.

Hoe kom je bij de menuservice
Hoe kom je bij de menuservice

Het is nodig

onderhoudshandleiding

instructies:

Stap 1

Om het servicemenu van een Panasonic TV te openen, schakelt u met de afstandsbediening naar kanaal 38 en drukt u tegelijkertijd op de knoppen "Program" en Store of een combinatie van de knoppen Store en Sleeptimer en houdt u ze 4 seconden ingedrukt.

Stap 2

ga naar het servicemenu van de Daewoo TV ga naar 91 kanaal. Stel de waarde voor Scherpte in op minimaal. Verlaat vervolgens de menumodus en voer onmiddellijk de volgende reeks knoppen op de afstandsbediening uit: Rood, Groen, Menu. Op het scherm wordt het bericht Servicemodus weergegeven.

Stap 3

Open het servicemenu van de Vityaz TV met behulp van de checkpoints op het monoboard, hiervoor moet je deze overbruggen. Gebruik een alternatieve manier om naar het servicemenu te gaan door achtereenvolgens op de knoppen M, Ok en Mute en On te drukken. U kunt ook de volgorde Display, Menu, Mute, Power / on gebruiken.

Stap 4

Als je een Aiwa TV hebt, gebruik dan de verborgen knoppen om het servicemenu te openen. Ze bevinden zich tussen de systeem- en 8-knoppen op de afstandsbediening. Deze actie kan variëren, afhankelijk van het model van de afstandsbediening van uw tv.

Stap 5

Als u een Shivaki-tv heeft, gebruikt u de knop Installeren en drukt u achtereenvolgens op 4, 7, 2 en 5. Zoek in de positie Aanpassen het bedieningspaneel van de tv.

Stap 6

Om de combinatie te vinden die geschikt is voor uw tv om naar het servicemenu te gaan, downloadt u de tv-reparatiehandleiding van de betreffende fabrikant. U kunt de handleiding vinden op internet, verwar deze niet met de gebruikershandleiding. Houd er rekening mee dat het openen van het tv-servicemenu en het wijzigen van de parameters ervan kan leiden tot het verlies van de garantieverplichtingen van de verkoper en de fabrikant, afhankelijk van de voorwaarden die in de coupon worden vermeld.

Aanbevolen: