Wat Is Het Verschil Tussen Chinese Nokia-telefoons?

Wat Is Het Verschil Tussen Chinese Nokia-telefoons?
Wat Is Het Verschil Tussen Chinese Nokia-telefoons?

Video: Wat Is Het Verschil Tussen Chinese Nokia-telefoons?

Video: Wat Is Het Verschil Tussen Chinese Nokia-telefoons?
Video: Welke Nokia-smartphone moet je kopen? | De Nokia line-up uitgelegd! | Vraag het SmartphoneMan 2024, Mei
Anonim

Sommige bedrijven hebben de productie van hun apparatuur al geruime tijd in China gevestigd. Dit betekent echter niet dat de kwaliteit van de producten beduidend slechter is geworden. Als de productietechnologie door niets wordt geschonden en de fabriek is gecertificeerd en gelicentieerd door het bedrijf, hoeft de consument zich nergens zorgen over te maken. Het zal om precies het tegenovergestelde gaan: over nep-Nokia-telefoons, waar de fabrikant zelf niets van af weet en uiteraard geen verantwoordelijkheid draagt.

Wat is het verschil tussen Chinese Nokia-telefoons?
Wat is het verschil tussen Chinese Nokia-telefoons?

Denk bij het kiezen van een mobiele telefoon goed na over het model dat u mooi vindt. Feit is dat nagemaakte Nokia-telefoons (en niet alleen deze) qua kwaliteit aanzienlijk slechter zullen zijn dan het origineel. Zo wordt het materiaal van de panelen vrij grof verwerkt of is het apparaat zelf licht genoeg in gewicht. Probeer de knoppen in te drukken: als ze kraken, of zelfs vastlopen, zie je een duidelijke kopie van een mobiele telefoon, en bovendien van de laagste standaard.

Als u een origineel product wilt aanschaffen, zijn er nog enkele andere verschillen. Een daarvan is de Nokia-inscriptie op de batterij van de telefoon. Als dit nep is, wordt er waarschijnlijk een fout gemaakt in het woord (de Nokla-variant wordt vaak gevonden). Vergeet het hologram niet: controleer of het überhaupt bestaat.

Ook de recordprijs van het toestel kan de koper waarschuwen. Als je in een winkel wordt aangeboden om een telefoon te kopen voor een te lage prijs, die opvallend verschilt van de werkelijke prijs, dan is dat een reden om na te denken. Misschien krijgt u een Chinese namaak Nokia aangeboden.

Bovendien kan er een extra inscriptie op de behuizing van een mobiele telefoon zijn, die er helemaal niet op zou moeten staan. Vergeet trouwens niet naar de Nokia markeringen op de voorkant van het toestel te kijken en deze te vergelijken met de markeringen op andere modellen. Dit komt door het feit dat het hetzelfde zal zijn op de originele telefoons. Dat wil zeggen, het zal niet van model tot model verschillen. Op het Chinese model kan het tegenovergestelde waar zijn.

Om te voorkomen dat u een Nokia-telefoon van lage kwaliteit koopt, is het beter om alleen contact op te nemen met gespecialiseerde en geautoriseerde salons en centra. Dit minimaliseert het risico van het kopen van een nep. Probeer geen geld te besparen en koop een mobiele telefoon in een niet-geverifieerde winkel met uiterlijk aantrekkelijke prijzen. Zo kun je in de toekomst veel meer uitgeven om bijvoorbeeld een namaakmodel te repareren of een andere telefoon aan te schaffen.

Aanbevolen: