Hoe Telefoon Mts Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Telefoon Mts Te Blokkeren
Hoe Telefoon Mts Te Blokkeren

Video: Hoe Telefoon Mts Te Blokkeren

Video: Hoe Telefoon Mts Te Blokkeren
Video: How to Delete Facebook Account Permanently (2021) | Delete Facebook Account 2024, Mei
Anonim

Helaas kan een mobiele telefoon ergens worden gestolen, verloren of vergeten. En het komt voor dat de abonnee de telefoon die op het MTS-netwerk is aangesloten lange tijd niet heeft gebruikt. Vaak blijkt dat er geld op de rekening staat, maar je wilt het nummer niet opgeven - familieleden, vrienden, collega's weten het …

Hoe telefoon mts te blokkeren
Hoe telefoon mts te blokkeren

Noodzakelijk

verbinding met MTS

instructies:

Stap 1

Als je telefoon verdwijnt, is je eerste prioriteit om de simkaart snel te blokkeren, zodat buitenstaanders je telefoonnummer niet kunnen gebruiken. Deze dienst is gratis.

Stap 2

U kunt zittend achter de computer de "Internet Assistent" gebruiken om de simkaart te blokkeren. Een andere mogelijkheid is om contact op te nemen met het MTS-contactcenter of naar de dichtstbijzijnde showroom te gaan.

Stap 3

De simkaart kan automatisch worden geblokkeerd als deze lange tijd niet wordt gebruikt (van 60 tot 180 dagen, afhankelijk van het tariefplan). Dit gebeurt als de abonnee niet heeft gebeld en geen betaalde diensten van MTS heeft gebruikt, en ook het account niet heeft aangevuld met een negatief saldo. In dit geval is herstel van de simkaart met het oude nummer onmogelijk.

Aanbevolen: