Hoe Icq Op Je Telefoon Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Icq Op Je Telefoon Te Activeren
Hoe Icq Op Je Telefoon Te Activeren

Video: Hoe Icq Op Je Telefoon Te Activeren

Video: Hoe Icq Op Je Telefoon Te Activeren
Video: How To Use 2 ICQ app on your Android Mobile 2019 || ICQ app new Trick 2024, Mei
Anonim

Het ICQ-programma vereist geen speciale activering. Je hoeft het alleen maar te downloaden van de officiële website en het op je telefoon te installeren. Vervolgens moet u uw gegevens in speciale velden invoeren (nummer en wachtwoord) en dat is alles, u kunt communiceren. Om ICQ te laten werken, moet u echter controleren of u internetinstellingen heeft. Zo niet, bestel ze dan bij uw provider, anders kunt u het programma niet gebruiken.

Hoe icq op je telefoon te activeren
Hoe icq op je telefoon te activeren

instructies:

Stap 1

Bent u abonnee van de Megafon telecomoperator, dan kunt u automatische internetinstellingen bestellen door de abonneeservice te bellen op 05000 (dit nummer is voor mobiel bellen) of 5025500 (vanaf een vaste lijn). Kies een van deze nummers en luister naar de gedetailleerde instructies van de autoinformer. Bovendien kunt u een speciale service gebruiken die zich op de officiële website van de operator bevindt: selecteer het tabblad "Internetinstellingen", klik erop en vul vervolgens het formulier in dat verschijnt. Er is ook een optie om een sms-bericht te verzenden, waarbij u in de tekst het nummer "1" (als u internetinstellingen nodig heeft) of "2" (als u wap-instellingen nodig heeft) moet specificeren. Het nummer voor het verzenden van het bericht is 5049. Als de beschreven methoden voor het ontvangen van de instellingen niet bij u passen, kunt u contact opnemen met een van de Megafon-communicatiesalons, adviseurs zullen u helpen het probleem op te lossen.

Stap 2

De Beeline-operator heeft twee mogelijkheden om een internetverbinding te activeren (met of zonder GPRS-verbinding). Om de eerste optie te verbinden, stuurt u het USSD-commando naar * 110 * 181 #, en om de tweede te installeren, kiest u * 110 * 111 #.

Stap 3

Een verzoek om automatische internetinstellingen bij de MTS-operator kan worden gedaan door te bellen naar het gratis nummer 0876 of door de website van het bedrijf te bezoeken. Op de site hoeft u alleen een speciaal formulier in te vullen. Als het voor u handiger is om een sms te sturen, gebruik dan het nummer 1234 (het bericht moet zonder tekst zijn). Het personeel van het abonneeondersteuningscentrum of de MTS-communicatiesalon kan helpen bij het aansluiten van internet (en ook elke andere dienst).

Stap 4

De ICQ-client zelf staat op de site https://www.icq.com/. Om de mobiele versie van het programma te downloaden, selecteert u het tabblad "Mobiele ICQ-client" op de hoofdpagina en voert u vervolgens eenvoudig uw telefoonnummer in het speciale veld in. Of u kunt gewoon de link in uw browser openen

Aanbevolen: