Oproepen Transcriberen

Inhoudsopgave:

Oproepen Transcriberen
Oproepen Transcriberen

Video: Oproepen Transcriberen

Video: Oproepen Transcriberen
Video: Villamedia Tooltip - Opnames transcriberen met SpeedScriber 2024, Mei
Anonim

Met oproepdecodering kunt u uw eigen uitgaven voor mobiele diensten analyseren. U kunt alle acties die u in een bepaalde periode hebt uitgevoerd in detail uitleggen. Alleen de eigenaar van de simkaart kan de details van oproepen plaatsen, dus vertrouw niemand met deze procedure.

Oproepen transcriberen
Oproepen transcriberen

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het kantoor van het bedrijf dat uw nummer bedient. Veel bedrijven bieden de service voor het decoderen van oproepen aan hun klanten van hun postpaid betalingssysteem gratis aan. Voor abonnees die een prepaid-verrekeningssysteem gebruiken, is een vaste kost ingevoerd voor het aanbieden van deze dienst. Houd er rekening mee dat de service meestal goedkoper is bij het bestellen op de website dan bij een bezoek aan het kantoor.

Stap 2

Ga naar de officiële website van het mobiele bedrijf dat u gebruikt. Ga naar het tabblad "Accountgegevens". Op de meeste sites moet u uw nummer registreren om van deze dienst gebruik te kunnen maken. Doorloop het eenvoudige registratieproces, log in en kies welk type detail je nodig hebt. De meeste bedrijven bieden 2 soorten details aan - alleen communicatiekosten of met extra indicatie van oproepen, sms en internetadressen. Er is een derde type decodering, dat een indicatie omvat van alle inkomende en uitgaande oproepen en sms, internetverkeer en het bedrag dat van uw rekening is afgeschreven voor elke uitgevoerde actie. Detaillering helpt u ook het nummer te achterhalen van de abonnee die u in "incognito"-modus heeft gebeld.

Stap 3

Voer na het invoeren van uw telefoonnummer de naam van uw e-mailinbox in. Het bestand met de bestelde oproepdecodering zal daar komen. Nadat alle benodigde gegevens zijn verduidelijkt, wordt er een sms verzonden naar het opgegeven telefoonnummer met een bevestigingscode of een opdracht die op het apparaat moet worden gekozen. Dit zorgt voor de beveiliging van abonneegegevens tegen tussenkomst van 3 personen Kies de gewenste opdracht op uw telefoon of voer de ontvangen code in op de website. Door deze procedure te voltooien, gaat u ermee akkoord geld van uw rekening af te schrijven voor de geleverde service.

Aanbevolen: