Hoe Het Geluid Op Te Winden?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Op Te Winden?
Hoe Het Geluid Op Te Winden?

Video: Hoe Het Geluid Op Te Winden?

Video: Hoe Het Geluid Op Te Winden?
Video: Winden Camouflage Tips 2024, Mei
Anonim

Het verhogen van het afspeelgeluid is soms nodig voor zowel een liefhebber om naar muziek te luisteren als een professional die audiotracks verwerkt. In de meeste gevallen winden we het geluid op om de luisterervaring te verbeteren. Er zijn drie hoofdmethoden voor geluidsversterking die kunnen worden gebruikt om het afspeelvolume te verhogen. Het gebruik ervan hangt af van hoeveel je het volume wilt verhogen en welke vaardigheden je hiervoor hebt.

Hoe het geluid op te winden?
Hoe het geluid op te winden?

instructies:

Stap 1

Gebruik de equalizer in uw audiospeler of afspeelsoftware. In de meeste gevallen heeft het speciale presets waarmee je met maximale eufonie naar bepaalde soorten muziek kunt luisteren. Als deze voorinstellingen niet genoeg voor u zijn, sleept u de equalizerschuifregelaars naar maximale versterking bij alle frequenties en stelt u, indien mogelijk, ook de algehele geluidsversterking in.

Stap 2

Om het geluid te verbeteren, kun je de track zelf verwerken in een speciale audio-editor. Met behulp van de editor kunt u zowel het volume verhogen als de geluidsweergave op specifieke frequenties wijzigen. Voor het afzonderlijk verwerken van elk nummer zijn Adobe Audition en Sony Sound Forge de beste programma's. Als u alleen het volume van veel nummers wilt verhogen, kunt u het programma Mp3gain gebruiken. Controleer de tracks op euphony voordat u ze opslaat na verwerking.

Stap 3

Let bij het kopen van een koptelefoon op een parameter als weerstand. Hoe kleiner het is, hoe harder het geluid zal klinken. Als u een luidsprekersysteem koopt, zorg dan voor de versterker - met dit apparaat kunt u het volume van de afgespeelde muziek aanzienlijk verhogen.

Aanbevolen: