Hoe Een Video Uit Te Rekken

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video Uit Te Rekken
Hoe Een Video Uit Te Rekken

Video: Hoe Een Video Uit Te Rekken

Video: Hoe Een Video Uit Te Rekken
Video: How to Stretch Videos on Android or iOS | How to export full screen gameplay | Tez gaming 2024, Mei
Anonim

Om een video van elke pagina te halen, kun je een groot aantal programma's gebruiken om video's op te slaan. Maar al deze programma's hebben ongeveer dezelfde interne code, respectievelijk het uploaden van video's naar de harde schijf gebeurt niet van alle sites, maar alleen van de meest populaire. Je houdt bijvoorbeeld van de creativiteit van een kleine Guinese jongen. Hij plaatst zijn videoclips alleen op een specifieke site. In dit geval, en in vele andere, zijn programma's die op elkaar lijken gewoon machteloos.

Hoe een video uit te rekken
Hoe een video uit te rekken

Noodzakelijk

Firefox-software, FlashGot-plug-in

instructies:

Stap 1

Elke video kan worden opgehaald met behulp van de Mozilla Firefox-internetbrowser + FlashGot-plug-in. Alles is duidelijk met de browser, iedereen gebruikt hem, en de plug-in fungeert als een verbindend element voor het overzetten van de gedownloade bestanden van de Firefox-browser naar andere downloadmanagers. Deze plug-in kan ook een multimediastream (audio en video) vastleggen.

Stap 2

Firefox is een gratis browser. Het programma is volledig gratis, net als de plug-in. Installeer de browser en start deze.

Stap 3

Zoek de adresbalk in het browservenster dat wordt geopend. Voer de naam van een zoekmachine in en druk op Enter.

Stap 4

Voer de naam van de FlashGot-plug-in in het zoekveld in. Volg de link, de browser zal deze add-on automatisch downloaden.

Stap 5

Start uw browser opnieuw. Na het starten van de browser met de plug-in al geïnstalleerd, moet je naar de pagina van de gewenste video gaan.

Stap 6

Speel de video af. Zodra de video 20-30 seconden beeld heeft geladen, drukt u op pauze.

Stap 7

Druk vervolgens op de toetscombinatie Ctrl + F7.

Stap 8

In het geopende venster zou het venster van uw downloadmanager (Download Master, Internet Download Manager, FlashGet) moeten verschijnen. Selecteer een map om deze video op te slaan en klik op de knop "Uploaden / Opslaan". Afhankelijk van uw downloadmanager kan de naam van de knop veranderen.

Aanbevolen: