Hoe Maak Je Een Nummer Luid?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Nummer Luid?
Hoe Maak Je Een Nummer Luid?

Video: Hoe Maak Je Een Nummer Luid?

Video: Hoe Maak Je Een Nummer Luid?
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, Mei
Anonim

Als je graag naar muziek luistert via je mp3-speler of telefoon, probeer je waarschijnlijk alleen je favoriete muziek naar deze apparaten te downloaden. Maar het heeft niet altijd hetzelfde volume, soms kan het volume van muziekbestanden anders zijn, wat leidt tot ongemak bij het luisteren. Om uzelf hiervan te redden, gebruikt u het bewerken van muziekbestanden die verschillen in hun volume.

Hoe maak je een nummer luid?
Hoe maak je een nummer luid?

Noodzakelijk

Adobe Audition-software, Sound Forge

instructies:

Stap 1

In dit geval moet u het audiobestand waarin u geïnteresseerd bent openen in de editor en de volumewaarde van deze track wijzigen. Gebruik de audiotrackeditor van Adobe Audition. Klik na het starten van het programma op het menu Bestand - Openen en selecteer de gewenste track. Het openen van het bestand is ook mogelijk door het bestand simpelweg naar het venster in de programma's te slepen en neer te zetten. Nadat uw bestand is geladen, moet u het gebied selecteren dat zal worden verwerkt. Het kan een deel van het bestand zijn of het hele bestand.

Stap 2

Druk op Ctrl + A om het hele bestand te selecteren. Als u alleen het linkerkanaal wilt selecteren, drukt u op Ctrl + L, als alleen het rechterkanaal, druk dan op Ctrl + R (volgens de richtingnamen - Links en Rechts). Nadat u het gewenste gedeelte van het bestand hebt gemarkeerd, verschijnt er een volumeregeling boven uw cursor, die uiterlijk lijkt op de volumeregeling van de meeste radiobandrecorders of muziekcentra.

Stap 3

Houd de linkermuisknop ingedrukt en schuif deze naar één kant: naar links om het volume te verlagen en naar rechts om het volume te verhogen. De amplitude van uw bestand verandert automatisch. Nadat u de wijzigingen heeft opgeslagen, kunt u dit bestand in de speler beluisteren om hun volume te vergelijken.

Aanbevolen: