Hoe De Nokia 5800 . Te Synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nokia 5800 . Te Synchroniseren
Hoe De Nokia 5800 . Te Synchroniseren

Video: Hoe De Nokia 5800 . Te Synchroniseren

Video: Hoe De Nokia 5800 . Te Synchroniseren
Video: Офигеть! NOKIA 5800 😱 Возвращение ЛЕГЕНДЫ🔥 2024, Mei
Anonim

Gegevenssynchronisatie wordt uitgevoerd op mobiele apparaten om contacten, berichten, notities en browserbladwijzers naar een computer of een op internet aangemaakt account te kopiëren. De Nokia 5800-smartphone kan worden gesynchroniseerd met de internetdienst Gmail met behulp van het gespecialiseerde Mail for Exchange-programma.

Hoe de Nokia 5800. te synchroniseren
Hoe de Nokia 5800. te synchroniseren

Noodzakelijk

Gmail-account

instructies:

Stap 1

Download Mail for Exchange van de Ovi app store of een andere site met Symbian-hulpprogramma's. Download daarna het hulpprogramma naar de telefoon met behulp van een kabel en sluit het apparaat aan op de computer in de flashdrive-modus.

Stap 2

Kopieer het SYSX-bestand van het programma naar het geheugen van de smartphone en koppel vervolgens de telefoon los van de computer en ga naar het gedeelte "Bestandsbeheer" in de functies van het apparaat. Zoek het gekopieerde hulpprogramma, voer het uit en installeer het op uw telefoon.

Stap 3

Open het programma via de snelkoppeling in het apparaatmenu dat na installatie verscheen. Het hulpprogramma zal u vragen een speciaal profiel in te vullen voor synchronisatie.

Stap 4

Geef de volgende parameters op in het profiel:

Server: m.google.com

Beveiligde verbinding: Ja

Toegangspunt: internet

Synchroniseren tijdens roaming: Ja

Standaard poortgebruik: Ja

Stap 5

Vul dan de gegevens van uw account in. Voer in het veld Gebruikersnaam het adres van uw Gmail-account in (bijvoorbeeld [email protected]). Voer het juiste wachtwoord in het veld Wachtwoord in. U kunt de regel "Domein" leeg laten.

Stap 6

Geef een schema op voor het uitvoeren van gegevenssynchronisatie. U kunt dus zelf de dagen kiezen waarop de gewenste instellingen uit uw account worden gekopieerd. Selecteer ook de opties die u wilt synchroniseren. Vink het vakje aan naast "Gegevens opslaan in telefoon" als u wilt dat de records op het apparaat worden opgeslagen na synchronisatie met de server. Het is vermeldenswaard dat het programma vaak gegevens in de telefoon verwijdert tijdens de eerste synchronisatie, en zorg er daarom voor dat u de optie "Verwijder items" niet hebt aangevinkt.

Stap 7

Klik op de knop "Start". De procedure voor gegevenssynchronisatie wordt gestart. Als alle instellingen correct zijn, worden de benodigde gegevens gekopieerd naar uw Gmail-account. Om een tweede kopie uit te voeren, hoeft u het programma niet handmatig te openen - het slaat automatisch de benodigde parameters op volgens het schema dat is opgegeven in de instellingen.

Aanbevolen: