Hoe Maak Je Een Effectieve Verkoopadvertentie Op Avito

Hoe Maak Je Een Effectieve Verkoopadvertentie Op Avito
Hoe Maak Je Een Effectieve Verkoopadvertentie Op Avito

Video: Hoe Maak Je Een Effectieve Verkoopadvertentie Op Avito

Video: Hoe Maak Je Een Effectieve Verkoopadvertentie Op Avito
Video: Hoe maak je een Verkoop Advertentie van je Pony -verkoop pony- * Hart voor Paarden * 2024, Mei
Anonim

In omstandigheden met veel concurrentie op deze website, moet u goed nadenken over elk element van de advertentie. Waar moet rekening mee worden gehouden om ervoor te zorgen dat uw advertentie wordt opgemerkt tussen vergelijkbare advertenties?

Hoe maak je een effectieve verkoopadvertentie op Avito
Hoe maak je een effectieve verkoopadvertentie op Avito

Zelfs als je een uniek en nuttig item hebt, is het heel gemakkelijk om het niet te verkopen als je een advertentie maakt die zelfs niet de aandacht trekt van een zeer geïnteresseerde koper. Om een advertentie te maken die via internet (op Avito of een vergelijkbare site) uw product sneller "verkoopt" dan uw concurrenten, moet u een paar eenvoudige stappen nemen:

1. Geef dingen een presentatie

Als je bijvoorbeeld kleding verkoopt, fotografeer ze dan niet gekreukt. Het is raadzaam om het niet alleen te aaien, maar ook te wassen.

Als uw product huishoudelijke apparaten is, veegt u er stof en vuil van af. Verwijder de stickers.

Spoel de vaat grondig af en veeg droog.

2. Maak goede foto's van het ding

Foto's die onscherp zijn, lage resolutie, in een donkere kamer, met een onverzorgde achtergrond geven een slechte indruk van het product. En zelfs als de kwaliteit en de staat van het ding boven alle lof uitstijgt, wil niemand het kopen.

3. Bedenk een korte maar begrijpelijke beschrijving die het merk en de kenmerken van het ding omvat. Vul de advertentie aan met enkele interessante subtiliteiten, observaties die de aandacht van een potentiële koper zouden vestigen op de verdiensten van het product.

Verberg de gebreken van uw product niet, maar vestig ook niet de aandacht van de koper erop.

4. Onderzoek uw concurrenten om een adequate prijs te krijgen. Als u dringend moet verkopen, stel de prijs dan iets lager in, als de tijd lang is, kan de prijs iets hoger zijn, vooral als uw spullen een aantal aantrekkelijke eigenschappen hebben.

Geef aan dat onderhandelen mogelijk is als u ermee instemt een beetje op te geven. Deze kans kan een potentiële koper ertoe aanzetten om te kopen.

5. Geef aan hoe laat je klaar bent om gebeld te worden en te wachten. Wees erop voorbereid dat de afgesproken deal op elk moment kan mislukken, en niet alleen door jouw schuld.

PS Als het artikel lange tijd niet te koop is, bedenk dan wat je fout is. Misschien staat er teveel "water" in de beschrijving of zien de foto's er te onaantrekkelijk uit? Of misschien heb je de koopkracht van mensen te veel overschat?

Vergeet niet dat er producten zijn die alleen in het seizoen goed verkopen!

Vergeet niet dat je advertentie moet voldoen aan de regels die op de site zijn gesteld, check deze dus zeker van tevoren!

Aanbevolen: