Een Externe Audiotrack Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een Externe Audiotrack Aansluiten
Een Externe Audiotrack Aansluiten

Video: Een Externe Audiotrack Aansluiten

Video: Een Externe Audiotrack Aansluiten
Video: How to Add External Audio Language Track to a Video or Movie in VLC Player 2024, April
Anonim

Een audiotrack kan worden gekoppeld aan een videobestand in gevallen waarin u een alternatief bestand aan een film of tv-serie wilt toevoegen en dit apart van de video wilt downloaden. De meeste moderne spelers ondersteunen deze optie.

Een externe audiotrack aansluiten
Een externe audiotrack aansluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - videospelerprogramma.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst voor welke toepassing u het audiobestand moet aansluiten. Als je Media Player Classic gebruikt, kopieer dan de audiotrack in de formaten *.aac, *.mp3, *.wav naar de map met het videobestand in de formaten *.mpg, *.avi, *.mov. De bestandsnaam moet hetzelfde zijn als de video. Het is voldoende dat de bestandsnamen een gemeenschappelijke oorsprong hebben. Movie.avi, movie is bijvoorbeeld een Russische vertaling. ac3.

Stap 2

Open de film in Media Player Classik, om de audiotrack aan te sluiten, klik met de rechtermuisknop in het toepassingsvenster. Selecteer het item Audio in het contextmenu. In dit menu is de verbonden track beschikbaar - selecteer deze en bekijk de film.

Stap 3

Verbind de audiotrack zonder de bestanden te hernoemen, selecteer hiervoor het menu "Bestand" - "Bestand openen", dan wordt een venster geopend, selecteer in de eerste regel het videobestand, in de tweede - het bestand van de audiotrack. Klik op Openen. Selecteer tijdens het kijken naar een film de opdracht Audio in het menu Afspelen en wijzig de audiotrack.

Stap 4

Start het Light Alloy-programma om de audiotrack erin aan te sluiten, druk op de F10-knop. Ga naar het tabblad "Geluid". Selecteer er twee in het veld "Geluidsuitvoer en standaardtrack", en vink vervolgens het vakje "Laad dezelfde naam.wav,.mp3,.ogg,.wma-bestand" aan. Klik op "OK", sluit de applicatie.

Stap 5

Open de video - de audiotrack moet verbinding maken. Om het met het origineel te mixen, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + A, in het venster dat wordt geopend, schakelt u beide tracks in en stelt u het vereiste volume voor elk afzonderlijk in, bijvoorbeeld, het originele geluid is zachter en de vertaling is luider.

Stap 6

Verbind een track zonder bestanden te hernoemen. Open hiervoor de film, druk op Alt + A. Selecteer het gewenste bestand. Gebruik dezelfde toetsencombinatie om de aangesloten audiobestanden te bedienen.

Aanbevolen: