Hoe Een Mobiele Telefoon Online Te Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mobiele Telefoon Online Te Kopen
Hoe Een Mobiele Telefoon Online Te Kopen

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Online Te Kopen

Video: Hoe Een Mobiele Telefoon Online Te Kopen
Video: Hoe maak ik een coronabewijs met de CoronaCheck-app? 2024, Mei
Anonim

Het kiezen en kopen van een mobiele telefoon op internet heeft een aantal voordelen - u kunt de voor- en nadelen evalueren, de beoordelingen lezen van de eigenaren van deze modellen, enz. U hoeft alleen uw zoekopdrachten te vereenvoudigen, want er is te veel informatie.

Hoe een mobiele telefoon online te kopen
Hoe een mobiele telefoon online te kopen

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaardtool voor het vinden van informatie - zoekmachines. Verken verschillende catalogi - het zal gemakkelijker zijn als u een fan bent van fabrikanten van mobiele telefoons, of, omgekeerd, iets nieuws wilt proberen. Als u geen voorkeuren heeft, maar u weet wat u van de telefoon wilt, gebruik dan de service om het model van het apparaat te selecteren volgens de opgegeven criteria - veel portals hebben deze functie.

Stap 2

Lees de handleiding van de handset voordat u deze aanschaft. Het vinden van gedetailleerde documenten is niet moeilijk, en als je iets exclusiefs nodig hebt dat in kleine hoeveelheden wordt geproduceerd, chat dan op de juiste forums.

Stap 3

Zodra u uw model hebt gekozen, zoekt u een verkoper. Vul een paar sleutelzinnen in de zoekmachine in die u verschillende sites met prijzen zal geven. Koop geen telefoon op dubieuze sites, vooral niet als de prijs sterk ondergewaardeerd is ten opzichte van het gewogen gemiddelde. Geef de voorkeur aan online winkels met een goede reputatie, die u op dezelfde forums kunt leren van vrienden en kennissen.

Stap 4

Om een mobiele telefoon te bestellen, moet u de registratieprocedure doorlopen. Het duurt meestal een paar minuten - voer de vereiste gegevens in en krijg toegang tot het gewenste deel van de site. Log in en begin met kopen.

Stap 5

Kies het model waarin u geïnteresseerd bent uit de catalogus, bestudeer alle informatie opnieuw, ontdek de garantie-ondersteuningsservices die zich in uw stad of in de buurt ervan bevinden - dit is van belang in het geval van een storing of de noodzaak om de software te vervangen

Stap 6

Selecteer een model, voeg het toe aan de winkelwagen en vergeet niet het aantal gekochte telefoons aan te geven. Nadat u op de aangepaste knop hebt geklikt, vult u twee kolommen in - markeer de betalingsmethode en de leveringsmethode. Vul uw contactgegevens zorgvuldig in, controleer het afleveradres nogmaals. Als een aanbetaling vereist is, doe dan een betaling, waarna u een passende bevestiging moet ontvangen dat uw geld is binnengekomen. Bevestig je bestelling.

Stap 7

Wacht tot de winkelmanagers contact met je opnemen, geef het afleveradres op en kondigt de aankomstdatum van je telefoon aan.

Aanbevolen: