Hoe De Telefoon Te Reanimeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon Te Reanimeren
Hoe De Telefoon Te Reanimeren

Video: Hoe De Telefoon Te Reanimeren

Video: Hoe De Telefoon Te Reanimeren
Video: Hoe Moet Je Reanimeren met een AED? | EHBO Doe Je Zo - Rode Kruis 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om het leven van een moderne persoon voor te stellen zonder cellulaire communicatie. Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon en sommigen hebben er twee of zelfs drie. En natuurlijk ontstaan er situaties waarin mobiele telefoons uitvallen. Haast je niet om je verwende vriend weg te gooien, in veel gevallen kan de telefoon worden "gereanimeerd".

Hoe de telefoon te reanimeren
Hoe de telefoon te reanimeren

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst wat de oorzaak van de storing is. Meestal "sterven" telefoons omdat er water in hun kwetsbare mechanisme komt. Als zo'n ongeluk met uw telefoon is gebeurd en deze in het water is beland, veeg deze dan dringend droog en verwijder de batterij. Plaats de geopende behuizing en de verwijderde batterij op een droge, warme (maar niet hete) plaats met goede ventilatie.

Stap 2

Dep de simkaart en geheugenkaart af met toiletpapier of wattenstaafjes. Probeer pluisjes uit de contacten te houden. Als uw telefoon zeer korte tijd in het water heeft gelegen en het water niet in de "binnenkant" van het apparaat is gekomen, zijn dergelijke maatregelen voldoende. Als er vocht onder de microschakelingen komt, kunnen alleen specialisten het daar vandaan halen. Breng het betreffende apparaat daarom zo snel mogelijk naar een gespecialiseerde werkplaats.

Stap 3

Als uw mobiele telefoon is vastgelopen, verwijdert u nogmaals de batterij. Plaats het na een paar minuten terug. Hoogstwaarschijnlijk werkt uw telefoon zoals gewoonlijk. Zo'n "bevriezing" is niet ongebruikelijk voor zo'n complex elektronisch apparaat als een mobiele telefoon.

Stap 4

Als de telefoon niet vastloopt, is dit hoogstwaarschijnlijk een softwareprobleem. Mogelijk hebt u een virus "gevangen". Neem contact op met het servicecentrum. Daar kunt u dit probleem gemakkelijk het hoofd bieden. Houd er rekening mee dat bij het flashen van een mobiele telefoon vaak alle gegevens in het geheugen verloren gaan. Gooi daarom uw foto's en melodieën weg op computerschijven. En sla het telefoonboek op in een back-upversie. Zo beschermt u uzelf tegen het verlies van belangrijke informatie voor u.

Stap 5

Als je je mobiele telefoon laat vallen, controleer dan meteen hoe deze werkt. Probeer niet alleen te controleren of hij belt, maar ook hoe hij oproepen ontvangt. Controleer ook alle extra functies: het werk van de speler, foto- en videocamera's, radio, enzovoort. Als een functie ontbreekt of het apparaat "bevriest", neem dan onmiddellijk contact op met de specialisten.

Stap 6

En onthoud, hoe eerder u contact opneemt met een servicecentrum, hoe meer kans u heeft om uw telefoon te "reviven". En verberg de oorzaak van de storing niet. Het zal voor specialisten gemakkelijker zijn om de werkcapaciteit van het apparaat te herstellen als ze weten wat er precies mee is gebeurd.

Aanbevolen: