Hoe De Telefoonontvangst Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoonontvangst Te Verbeteren
Hoe De Telefoonontvangst Te Verbeteren

Video: Hoe De Telefoonontvangst Te Verbeteren

Video: Hoe De Telefoonontvangst Te Verbeteren
Video: Hoe verlaag je GSM straling? Werking in huis (GTV Telecom) 2024, Mei
Anonim

Veel mobiele telefoons in moderne stedelijke omgevingen kunnen vaak geen signaalontvangst van hoge kwaliteit aan, ook al zijn het dure modellen. U moet zorgen voor de kwaliteit van de ontvangst door een paar eenvoudige stappen te volgen.

Hoe de telefoonontvangst te verbeteren
Hoe de telefoonontvangst te verbeteren

instructies:

Stap 1

Controleer het batterijvermogen van uw telefoon. Het verbruikt veel meer stroom tijdens gesprekken dan in de standby-modus. Vaak is de batterij sterk genoeg om te bellen, maar niet krachtig genoeg om tegelijkertijd een alarm af te stemmen. Probeer hem altijd opgeladen te houden.

Stap 2

Wijzig uw locatie. Gebouwen en andere grote constructies kunnen het signaal van uw mobiele telefoon blokkeren. Probeer tijdens een gesprek naar buiten of bij een raam te gaan. Als je problemen hebt met buitenontvangst, probeer dan een vrij groot gebied te vinden en beter een natuurlijke hoogte te beklimmen.

Stap 3

Probeer speciale apparaten te gebruiken om het signaal te versterken. Het kan een hybride versterker zijn of een repeater voor persoonlijk gebruik. Ze kunnen met bijna elke telefoon worden gebruikt, vereisen niet veel installatie en werken echt.

Stap 4

Update uw telefoonantenne. Sommige fabrikanten van mobiele telefoons maken geen antennes van de hoogste kwaliteit voor hun apparaten, die beter onmiddellijk in de winkel of thuis kunnen worden vervangen. Een nieuwe antenne is relatief goedkoop en zorgt voor een betere ontvangst.

Stap 5

Probeer uw netwerk correct in te stellen. De meeste providers werken onafhankelijk van elkaar, gebruiken hun eigen frequenties en beïnvloeden het mobiele telefoonsignaal op verschillende manieren. Hoogstwaarschijnlijk, als de telefoon niet goed communiceert met één netwerk, kunt u eenvoudig de operator vervangen. Bij veel ervan kunt u ook het vorige telefoonnummer behouden.

Stap 6

Houd je telefoon goed vast. Meestal wordt het signaal beter ontvangen als de mobiele telefoon rechtop staat. Maar als je hem te veel kantelt of op een vreemde manier vasthoudt, bijvoorbeeld door er met je handen in te knijpen, dan zal dit de werking van de antenne verstoren. Houd je telefoon recht zodat hij het signaal van de telefoniste probleemloos oppikt.

Aanbevolen: