Hoeveel Kost Een Google-bril?

Hoeveel Kost Een Google-bril?
Hoeveel Kost Een Google-bril?

Video: Hoeveel Kost Een Google-bril?

Video: Hoeveel Kost Een Google-bril?
Video: Обзор Google Glass 2 — новая версия 2024, Mei
Anonim

Vertegenwoordigers van Google. Inc, en in de eerste plaats Sergey Brin zelf, zijn herhaaldelijk in het openbaar verschenen in prototypes van hun sensationele gadget Project Glass, en consumenten keken uit naar de dag dat ze een fantastische bril met augmented reality konden kopen of op zijn minst passen en vroeg me af wat de prijs was… En op 27 juni 2012 werden de cijfers aangekondigd - $ 1500. Maar zelfs als u het zich kunt veroorloven, is het niet zo eenvoudig.

Hoeveel kost een Google-bril?
Hoeveel kost een Google-bril?

Google. Inc ontwikkelt al meer dan 2, 5 jaar cyberbrillen. Het eindproduct is echter nog niet klaar. Alle momenteel bestaande Project Glass-monsters zijn experimentele prototypen in ontwikkeling. De afbeelding van de Google-promovideo is slechts een gesimuleerde video-opname met gewone camera's en enigszins verfraaid met computergraphics. Het demonstreert de functies die de ontwikkelaars zouden willen uitrusten met de wonderbril.

Met voorbeelden van Google Glass die tijdens de presentatie van 27 juni worden getoond, kunnen foto's en video's worden gemaakt en rechtstreeks op de lens worden afgespeeld. Volgens de beoordelingen van mensen die de bril hebben kunnen testen, interfereert het beeld niet met de beoordeling, maar is het geluid slecht hoorbaar.

Een korte video-opname met de cyberbrilcamera en een paar foto's maken het mogelijk om de hoge kwaliteit van het beeld te beoordelen, maar dat is het dan ook. Het ontroerende verhaal van Sergei Brin dat hij zonder bril zijn spelletjes met zijn zoontje niet had kunnen vastleggen, veroorzaakt lichte verbijstering. Het is ook mogelijk om zo'n opname te maken (evenals een andere video - Skydiving Demo op Google I / O 2012) met behulp van de al bekende actiecamera's die op een geschikte hoofdtooi zijn bevestigd. Dus de beloofde revolutie, die in staat is om 'het leven' van de gemiddelde man te veranderen, blijft slechts gedurfde plannen voor de toekomst.

Fabrikanten hebben nog veel werk aan het product. Een groot ongemak wordt veroorzaakt door de batterij achter het oor, die ook maar 6 uur meegaat. Zelfs zo'n belangrijk probleem als de manier van communiceren met internet is nog niet helemaal opgelost. Wordt het een zelfstandige wifi-module (3G/4G) of zal de bril toch via een smartphone moeten worden geschakeld - daar moeten al deze ontwikkelaars nog even over nadenken.

Wie kan Google Glass kopen en wanneer?

Begin 2013 beloofden Google-vertegenwoordigers een klein aantal brillen genaamd Glass Explorer Edition in de uitverkoop te brengen. Maar dit zullen nog steeds experimentele modellen zijn, niet het eindproduct. Het was op hen dat de prijs van anderhalfduizend dollar werd aangekondigd. En zelfs voor dat geld kunnen alleen bezoekers van de volgende Google I/O-conferentie - dat wil zeggen een klein aantal Amerikaanse programmeurs - ze kopen.

Voor de gemiddelde consument zal de voltooide versie van het wondergadget pas in 2014 beschikbaar zijn. Op dat moment wordt de uiteindelijke prijs van het product bepaald. Tot nu toe kan maar één ding met zekerheid worden gezegd: het zal lager zijn dan $ 1500. Zowel Google als zijn concurrenten zullen hiervoor zorgen.

Aanbevolen: